Anakon Публикувано Ноември 22, 2005 Публикувано Ноември 22, 2005 (Редактирано) Значи, едно сериозно въпросче... Питам дали предпочитате докато свирите да е на бос крак или ви е по-удобно с някакви обувки на краката? Аз, лично, от край време съм свикнал да свиря бос (по чорапи де ), за предпочитане от по-плътните и по възможност памучни, изрязан спортен модел за кецове/маратонки (такива че да не се хлъзкат по педалите). Питал съм насам-натам и съм чувал много противоречиви мнения - че трябвало да се свири с обувки с висока подметка например (мен лично това мнение доста ме озадачи :think:)... ...после Пепи Славов ме светна че най-добре било да е с гуменки с тънка подметка - хем да имало сцепление, хем и подходящ натиск, без загуба на контрол...но аз продължавам да предпочитам плътните изрязани памучни чорапи без подметка между стъпалата ми и стъпенката на педалите. Въпроса ми се отнася по-скоро за свирене на кардан или две каси, не толкова за фус и каса... Хайде кажете кой как предпочита или какво е чувал като съвет по въпроса Редактирано Ноември 22, 2005 от Anakon Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Чудесните евтинки китайски кецове са ми най-добрия приятел в този случай. Виж с дебели подметки също съм пробвал, но поне на мен не ми допадна никак. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Ами то щом е за кардан или 2 каси - мисля,че е все тая.Във касата и фуса е истината(т.е.-истинското гадно,що се отнася за обувки) Цитирай
zazo Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Пробвал съм и бос и по-чорапи. Не става, имам чувството, че педалите направо ми влизат в кокалите. Най-удобно ми е наистина с някакви гуменетки с тънка подметка. Цитирай
evans Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Преди четири го дини си взех едни китайски гуменки за 5лв и си реших проблема,по удобно нещо от това няма Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 лично според няма изобщо никакво значение с какво си обут.Важното е с какво си свикнал....аз съм свирил с кубинки, свирил съм с маратонки, с джапанки и бос дори....въпросът е как ти е удобно. В момента предпоитам кецове, но не с много тънки подметки щото като свиря с тънки подметки по-силничко и ме болят стъпалата после...а и ми е студено през зимата. Цитирай
fake Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 абе ти и аз съм свирил с кубинки и с тежки обувки,ама като обуя след това кецките и летя! Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Старите Адидас дето ги правеха тука в Бг най-ми допадат...викам им бързоходкиС дебели подметки си е истински гърч да свири човек...Бос не обичам щото ми мръзнат краката или ми се цапат чорапите-веднъж така пробвах щото се бях нахлузил в едни високи маратонки....Е повече не опитвам такъв мазохизъм Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 хмм,мастера не го разбрах нещо,точно при кардабна е супер важно с кво си обут когато гоноиш техника...за мен най-добре работятя всякви маратонки или обувки със средно дебела подметка и средно сцепление,което ми позволява да приплъзвам крак по степенката на места...с тънки подметки или бос е изключено да свиря при силата която влагам-краката ми се набиват/охлузват - пробвал съм,а прекалено дебелите ти убиват усещането от степенката,което при положение че каси в миниторите не се чуват по принцип е доста объркващо,за дебелината на петата зависи от степенката не от обувките,просто всеки има предпочитание колко да му е дебело под петата и ако педала е твърде плосък,съответно иска по-дебели обувки.тъй като свиря предимно петата-горе,това не ме вълнува много Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 (Редактирано) Имах предвид,че е доста по гаден проблема,защото за доброто използване на фуса и на единичната каса са необходими различни техники на двата крака,а би било кофти да трябва да си с цвичка на единия крак и джапанка на другия <_> Редактирано Ноември 22, 2005 от Drums_master Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 обикновенно свиря с едни стари кецове Converse или маратонки, важното е да не ми хлопат и подметката да е по тънка. иначе веднъж и с летни сандали със средно високи токчета пробвах, ефекта беше носене сандалките на обущар Цитирай
bradata Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 И за мен е най-удобно с някакви гуменки или маратонки! Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 За мен най-удобно ми е за сега да свиря с мат-стар много удобни китайски ли са не знам ,знам само че имитират Converse. А иначе съм пробвал и с Вермахт обаче ,не е много удобно- просто не усещаш педала някакси. Цитирай
Valdemar Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Докато упражнявах напрежението в крака, ползвах кубинки - помагат доста в това отношение, но иначе като за свирене ... ами с каквото съм обут и постепенно си намествам краката. Цитирай
Recommended Posts