peshoy2k Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 1)междинка от поредицата роуд ту хепи-несс http://www.cmusicforum.com/pi/RTH%20part1,5.mp3 абе циклене да има 2)пак от същата поредица етно: http://www.cmusicforum.com/pi/RTH-etno.mp3 3) стил нюуейв, кръстил съм го ДМ като депеш моуд: http://www.cmusicforum.com/pi/DM.mp3 още е на миди, засега ще престои, може някво пеене да се тури принципно 4) тва па е опит да джангъря на барабани http://www.cmusicforum.com/pi/glezotiq-01.mp3 тва се случва след концерта на Вай, много пиене беше, баса е истински, но така е намален че.... китарата е мн зле. Тва специално го пускам за мнение за барабаните. Харесват ли ви? Биват ли? Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 'Глезотията' е готина барабаните са супер китарата е като от 60-те години извадена какъв е ампа? Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Май никой не иска да ти пише, пък аз по принцип ти харесвам музиката, затова да дам моя коментар. Като цяло - приятна музика, добър си разностранно Като скромна критика: Етното - абе тая флейта малко като лаене на куче, особено по средата И е малко безпаметно парче, малко безформено, по-скоро като съпровод, отколкото като тема, но може би това си търсил. Джангъра - там неам забележки, щот не разбирам. Депеша - почти като депеш, само дето ритъмът е малко нетипичен за такъв стил, малко трип-хопски, трябва да е по-равномерен като че ли. Много яко парче, ама просто прекалено навява на Депеш - не толкова като стил, а като прокрадващи се теми Цикленето - готино е, ама и от такива не разбирам много. Малко прилича на музиката, която би правил Симо Лазаров в днешни дни - хем съвременна, хем малко като с Правец 8Ц Ама в положителна светлина имам предвид - готино е парчето! (Между другото Симо Лазаров сигурно и сега прави някакви парчета, интересно е какво точно. Навремето го бяха питали дали не е българският Жан-Мишел Жар, а той отговори - защо оня да не е френският Симо Лазаров; но като му слушам старите парчета, доста хлебозаводи трябва да изяде, за да се мери с Жар, но сега вече може и да ги е изял) Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 тенкс, Сайбърджийн, и аз си спомням твоя тръгнал кос, защо не пускаш нови неща Симо, си е Симо, гледам да не копирам него. Иначе се старая да се развивам в различни стилове. Изпробвам различни техники и инструменти, все още не съм намерил стила си, а може би просто нямам такъв, не че искам да кажа че съм имитатор като Симо. Както и да е, радвам се че си отделил време за коментар . Бтв тва етното, де да знам, то си е някво странно такова, даже се чудя как съм го измислил. То поредицата РТХ са си експерименти с Корг-а, а последното РТХ-етно е експеримент с няква етно флейта, корг-а е само основа, която доста съм намалил. Всичките РТХ са една и съща хармония, но се различават малко или много. Стратокастър, ами тва е месата, но като виждаш директното включване в компа е най-лесно, но и симулацията на самото преампче не е добра, абе трябва си амп и тва е, но предвид че беше бая късно, бях на градус и ме мързеше взех та го включих директно, а и то идеята беше да се пробвам на барабанния пад, а тва просто го записах за коментар . Като се оборудвам с см-57 ще стане върло Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 екстра е а какъв модел меса е? Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 (Редактирано) v-twin-a от Baby Thomas той един пич записваше едно негово парче преди това и китарата е смъкната, иначе звучи по-добре, просто тремолото беше много надолу, нали се сещаш Редактирано Ноември 22, 2005 от peshoy2k Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 нямам думи много ми хареса(ништо че ми срина самочувствието).даваи напред :arrow: :arrow: :arrow: Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 опа тва маи не беше за тука...ништо и за теб важи keep walking:D Цитирай
Recommended Posts