synchu Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 И на мен ми харесва реализацията Успех. Цитирай
EXTREMUM Отговорено Септември 22, 2009 Автор Отговорено Септември 22, 2009 Албумът го има на още няколко места- музикален магазин S.M.F. София, на Реп-овете на Аерогара София и вече online в iTunes. Тъй като сигурно няма да правим промоция в клуб тази година, можете да чуете повече от песните на живо и да купите албума от нас сега в събота. На 26.09, 18:00ч., в Борисовата градина ще има концерт в памет на Рали и против дрогата. Ще свиря Der Hunds, Awake, New deseаse, Extremum и Уикеда. Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Браво, Истинско си е направо! Каде е записван албума ако не е тайна? Успех с реализацията! С. Цитирай
EXTREMUM Отговорено Септември 24, 2009 Автор Отговорено Септември 24, 2009 Браво, Истинско си е направо! Каде е записван албума ако не е тайна? Успех с реализацията! С. Мислех си, че съм писала къде е записван, но не Не е тайна- в Стейн студио, София. Работихме /от-до/ с Десо Велчев Заслужаваше си година- работа, изчакване, тъй като не сме били нон-стоп в студиото. Благодаря, че писа!!! Цитирай
EXTREMUM Отговорено Октомври 17, 2009 Автор Отговорено Октомври 17, 2009 Една- две новини от нас: На 18.10- Неделя от 11:15ч. по телевизия VTV и на 19.10- Понеделник от 21:00ч. в предаването Гарж по Z-Rock ще имаме интервюта за новия ни албум "Not the end". Поздрави!!! Цитирай
jFog Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Минах от тук случайно преди време но пропуснах да отбележа че много (отново)радва музиката ви Макарче съм на различен музикален полюс , дамските вокали в такъв стил са ми слабост на моменти. Успех с албума и всичко най еввнтуално на групата!! п.с. ...сетих се за един виц класика от форума. Срещащт се двама музиканти. А: -Как е? Б: -Ок сме, записахме албум. А: -Е как е продавате ли? Б: -Продаваме да,колата пордадох , апртамента пордадох.. продаваме да надявам се привас не е така...Успехи още веднъж! Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Браво банда много готино забивате ...успех и много късмет Цитирай
EXTREMUM Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 Едно видео - на песента "In the day"от новия албум. Успяхме да смесим малко концертни кадри и се получи това: или в самия профил в youtube: http://www.youtube.com/user/ExtremumTV Цитирай
Recommended Posts