Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 ХАХА!!!,no way,Hose! па и аз вече "обитавам" от известно време и само ръся стружки от палки като прасе :green: Пилеж му е майката Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 Тоз пък! Тя,Сончето,си е наш ценен кадър и приятелче и ще ви скачам на веждите,ааааамаааха!!! :twisted: На кой викаш тоз пък и на кой ще скачаш на веждите? Ако говориш на мен,не ти препоръчвам да ми скачаш на веждите,щото е нездравословно,повярвай ми!!! Аман от виртуални супермени!!! :wall: Пичове, моля ви се....Не са избивайте зарад мен Тенкю, ама аз съм си оправна и не се налага някой да скача върху нечии вежди. Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Сонче,няма да се притесняваш - всичко е в границите на шегувката! P.S. Хайде,не ми се прави - на коя жена не и е приятно да се избиват заради нея? :inlove: :twisted: Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 P.S. Хайде,не ми се прави - на коя жена не и е приятно да се избиват заради нея? :inlove: :twisted: Е сега наистина вече го докарахме като в sladur.com Дайте да сменим естеството на разговора, къде отиде МЕТЪЛА? Цитирай
fake Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Във тоз форум ще се подвизавам с името Koi Az Lee. От женски род съм, свиря на пиано и китара ( китарата я мъкна общо взето само по купони). Клавиристка съм в прогресив-метъл група Mystica, която от скоро има уеб-сайт. За любопитните : http://mysticaband.com/ Любим музикален стил нямам- харесвам от всичко по малко (но качествено), предимно жицести творения! Фен съм на Майк Патън !!! Ами, общо взето, това е с две думи.Има още какво да разберете за мен, но то ще стане ясно в процеса на бъдещите ни разговори и коментари!!! Айде, до скоро!!! абе незнам кой ви го е правил този саит,ама е сууууууупер як!евала Цитирай
Slinky Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Оооо, добре дошла душко, начи вече имаш и-нет прати ми на ЛС некакво ICQ Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 P.S. Хайде,не ми се прави - на коя жена не и е приятно да се избиват заради нея? :inlove: :twisted: Е сега наистина вече го докарахме като в sladur.com Дайте да сменим естеството на разговора, къде отиде МЕТЪЛА? метъла е в сърцата ни :inlove: Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Здравей Сонче! Поздрав за най-добрата Maiden-клавиристка с Феара! Малиии,сега си спомних с Любо Фенера/Философа какви стръгни се дънеха в оная дупка на Редута!!! Ама то си беше по времето когато се зараждаше първичния бульон! Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 здрасти, koi az lee!е нямаше как да се овладея.. mike patton - президент, але алееее! Къде е урната- да си пусна гласа!!!!! Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Добре дошла, булка, С нова качулка. АББА свириш ли? Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 Добре дошла, булка, С нова качулка. АББА свириш ли? И това ми се е случвало, а на теб? Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 абе незнам кой ви го е правил този саит,ама е сууууууупер як!евала Сайтът е творение на един приятел- много кадърно момче (то се вижда). Е и ние от групата давахме идеи и така постигнахме заедно сполучливия краен вид. Цитирай
Joys Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Добре дошла и от мен !!! Кога ще се видим най после на бира ? Ще се сетиш ти. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Добре дошла, булка, С нова качулка. АББА свириш ли? И това ми се е случвало, а на теб? Сори, че чак сега: И още как, рожбо!!! Цитирай
Recommended Posts