Smokejack Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Хаха като Bruce Lee Знаеш ли Kung-Fu? Мисля, че владея бойни изкуства, но все още не се е появил доброволец, върху когото да приложа хватките си Хаха,мислиш,че владееш или владееш. Защото доколкото ми е известно,бойни изкуства не се овладяват така изведнъж!!! Колеги,моля дръжте се културно,вижте момичето колко е възпитано,пък и на майтап носи ,нека не прекаляваме!!! Цитирай
don_pepinio Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Точно така!!!Без лоши думи пичове! Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Тоз пък! Тя,Сончето,си е наш ценен кадър и приятелче и ще ви скачам на веждите,ааааамаааха!!! :twisted: Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Тоз пък! Тя,Сончето,си е наш ценен кадър и приятелче и ще ви скачам на веждите,ааааамаааха!!! :twisted: На кой викаш тоз пък и на кой ще скачаш на веждите? Ако говориш на мен,не ти препоръчвам да ми скачаш на веждите,щото е нездравословно,повярвай ми!!! Аман от виртуални супермени!!! :wall: Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Тоз пък! Тя,Сончето,си е наш ценен кадър и приятелче и ще ви скачам на веждите,ааааамаааха!!! :twisted: На кой викаш тоз пък и на кой ще скачаш на веждите? Ако говориш на мен,не ти препоръчвам да ми скачаш на веждите,щото е нездравословно,повярвай ми!!! Аман от виртуални супермени!!! :wall: Приятел,въобще не става въпрос за теб и всичо е в границите на дружеската закачка! No offense! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 (Редактирано) О.К извинявай No hard feelings!!! Просто отправих призив да не взимаме момичето на подбив още от самото начало,щото ще се разочарова много бързо Редактирано Ноември 20, 2005 от Smokejack Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Няма проблеми - вземи тоя поздрав по случая:Nevermore - "Sentient 6"! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 (Редактирано) Няма проблеми - вземи тоя поздрав по случая:Nevermore - "Sentient 6"! Ухааааааа,любима група!!!10x,аз те поздравявам със Seed Awakening от предишния албум Редактирано Ноември 20, 2005 от Smokejack Цитирай
Egon Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Ми както сте тръгнали - аз пък ви поздравявам двамата с The Heart Collector от по-предишния Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Ми както сте тръгнали - аз пък ви поздравявам двамата с The Heart Collector от по-предишния Благодарско,благодарско,ама хайде да се спираме,че Koi_Az_Lee ще ме маризи като се видим следващия път - обърнахме и темата на недоразбрани конфликти и последвали поздрави! Цитирай
pendejo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 здрасти, koi az lee! е нямаше как да се овладея.. mike patton - президент, але алееее! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Привет и веднага да отбележа, че никът ти е зверски як :green: А Майк Патън ми е сред любимите извънземни Цитирай
SGEORGE Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Wellcome!!! Наздраве колежке!!!И да се въртят жиците и да летят клавишите!!!Евала!!! Цитирай
circles Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Здравей Сонче! Поздрав за най-добрата Maiden-клавиристка с Феара! Цитирай
Recommended Posts