sardaesox Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Най-после се сдобих с новата си играчка/Евала на Петьо от Ренегат за коректното отношение!/.Накратко-симулациите са добри/по моя вкус/ и по-точно за "мръсните" китари.Тук чистата китара е с amplitube 2,защото или аз не можах да го бъзикна или ...,но за "метъл" саунда,който търся ,мисля че си струва.Очаквам мнения-LINE 6 Цитирай
sardaesox Отговорено Август 15, 2009 Автор Отговорено Август 15, 2009 Възможно е.Затова ще се радвам на още мнения с повече подробности и съвети.Може да кача още нещо с подобрени настройки,ама когато имам време Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Колкото и да го настройваш винаги ще си звучи така Цитирай
Slide Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 (Редактирано) На мен ми звучи пластмасово... Чистите китари най-вече. С Гитар риг 3 е по-добре май, отколкото с това или по-скоро е въпрос на настройки, не знам. ЕДИТ: Сега се зачетох, че чистите китари са с Амплитюб, все пак, мисля, че тая програма може малко повече от това. Повечеко обемност в звученето. Иначе самата композиция много радва! Редактирано Август 16, 2009 от Slide Цитирай
sardaesox Отговорено Август 17, 2009 Автор Отговорено Август 17, 2009 (Редактирано) Тенкс,това е от една наша песничка от младите ни години/'88 /, а иначе наистина амплитубата може повече ,ама се изявих като озвучител и донастройвах една от банките и за чисти китари и ето какво се е получило.От ГТР3 имах един презет с върховна чиста китара ,ама съм го затрил някъде.Може би защото не съм сложил и баса ,да звучи така, ще пробвам още... Редактирано Август 17, 2009 от sardaesox Цитирай
Slide Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Ако искаш, ше ти пратя чисти пресети за Амплитюб 2 и без тва много съм си играл с нея, а основно свиря чисти китари така или иначе. Тъкмо ще ми е интересно да чуя и мнение, както и с различни китари. ПП: Песента наистина радва много, поне мен де! Даже бих искал да я чуя цялата! Цитирай
sardaesox Отговорено Август 17, 2009 Автор Отговорено Август 17, 2009 Ами ,благодаря предварително-иаз бих се радвал да пробвам други презети-скайпа ми е jorroo2737 Цитирай
sardaesox Отговорено Август 18, 2009 Автор Отговорено Август 18, 2009 Eто още една разработка,този път "чистото" соло е с ГТР3/малко нескопосано,ама който се занимава със софт-ове,забравя да свири!!/И чакам клийновете за амплитуб2!! Visit My Website Цитирай
Recommended Posts