Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Най-после се сдобих с новата си играчка/Евала на Петьо от Ренегат за коректното отношение!/.Накратко-симулациите са добри/по моя вкус/ и по-точно за "мръсните" китари.Тук чистата китара е с amplitube 2,защото или аз не можах да го бъзикна или ...,но за "метъл" саунда,който търся ,мисля че си струва.Очаквам мнения-LINE 6

Отговорено

Възможно е.Затова ще се радвам на още мнения с повече подробности и съвети.Може да кача още нещо с подобрени настройки,ама когато имам време

Отговорено (Редактирано)

На мен ми звучи пластмасово... Чистите китари най-вече. С Гитар риг 3 е по-добре май, отколкото с това или по-скоро е въпрос на настройки, не знам.

ЕДИТ: Сега се зачетох, че чистите китари са с Амплитюб, все пак, мисля, че тая програма може малко повече от това.

Повечеко обемност в звученето.

Иначе самата композиция много радва!

Редактирано от Slide
Отговорено (Редактирано)

Тенкс,това е от една наша песничка от младите ни години/'88 :crying: /, а иначе наистина амплитубата може повече ,ама се изявих като озвучител и донастройвах една от банките и за чисти китари и ето какво се е получило.От ГТР3 имах един презет с върховна чиста китара ,ама съм го затрил някъде.Може би защото не съм сложил и баса ,да звучи така, ще пробвам още...

Редактирано от sardaesox
Отговорено

Ако искаш, ше ти пратя чисти пресети за Амплитюб 2 и без тва много съм си играл с нея, а основно свиря чисти китари така или иначе. Тъкмо ще ми е интересно да чуя и мнение, както и с различни китари. :)

ПП: Песента наистина радва много, поне мен де! Даже бих искал да я чуя цялата!

Отговорено

Eто още една разработка,този път "чистото" соло е с ГТР3/малко нескопосано,ама който се занимава със софт-ове,забравя да свири!!/И чакам клийновете за амплитуб2!! :)Visit My Website