Гатьо Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Няма нужда от коментар..тоя е определено много болен. Цитирай
kmfb Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Е така като си го написал, няма как да не отворя да видя... Много добре се представя момчето с баса, ама... другите артрибути на кому са нужни, питам аз. А музиката не се понася Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 (Редактирано) Чудех се на кой ми прилича, а всъщност си е направо той - ЦЪК Редактирано Август 14, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
tednet Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 Тъжното е, че е избрал да изсвири най-тъпата песен от цялото аниме... Цитирай
Shred Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 Аааа да си имаме уваженията!!Басистчето на Dream Theater го оставете на мира,няма мищо общо с тоя :hyst erical: Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 ^ а закво носи поличка и има толкова симпатична прическа? Цитирай
JOKICH Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Докато не се закашля,си мислех,че е жена...те не са много различни половете там.Иначе изглежда надобрял,а и как би се различил от още милиард и половина,ако не е напълно итрещял Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Тъжното е, че е избрал да изсвири най-тъпата песен от цялото аниме... РРР, а кое е анимето. Мисля си за някое от ония по-педалските като Ouran, дето започва с Kiss, kiss fall inlove... Иначе ноу комент, веднага разпратих на всички аниманияци в скайпа... Цитирай
tednet Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 K-ON За едни момичета, които си правят банда... http://www.youtube.com/watch?v=GUKwH81csts Например басистката е супер яката мацка <3 Цитирай
Recommended Posts