circles Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Едно такова животно попадна "на вилата" На първи тестове обажда не лошо на томове и барабанче.. ще пробвам и на други места как ще е и може да пусна семпли, ако на някой му е интересно. Някой да е записвал с такава "пушка"? Отзиви? Попрочетох, че принципно не е студиен аудио микрофон, а репортерски и филмов, но ще го вкарам в боя! Цитирай
synchu Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Принципно правино си чел На практика, ако върши работа - няма забранени неща Особено ако се използва като добавка към "утвърден" микрофон. Дет се вика с "брошки" такива китарни звуци избарват некои гении, че пак се потвърждава правилото, че правила няма Цитирай
circles Отговорено Август 13, 2009 Автор Отговорено Август 13, 2009 Колега сънчо, така е прав си - пробите са си нужни, а и ни се полагат А междувременно записах едни рифове - барабани, бас и китарите са с 2 микрофона - - ляво - шуър СМ57 - дясно - зенхайзера на метър и половина, насочен към другия говорител под ъгъл който не съм мерил, но съм снимал Китарите са ритъм и соло, не дублирани и съм еквализирал малко. Получи се малко рок'н'ролл саунд <<shotgun>> Цитирай
synchu Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Ами добре са се получили според мен. Доста натурално и приятно за дрътото ми ухо... Цитирай
Recommended Posts