Katsko Публикувано Ноември 19, 2005 Публикувано Ноември 19, 2005 кой кви предпочита и защо? Аз предпочитам дълги и тежки.дълги за да имам повече замах и сила в удара,по принцип държа палката на края,но ако не ми е удобно дългата палка лесно става къса като я хванеш навътре докато обратното няма как да стане.тежки щото открай време си свиря с тежки,освен това свиря тежки стилове,пък и си е един вид упражнение,щото после като хвана малко по-леки палки и направо летя ае,изкажете се и вие,другари и другарки Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 ами аз с мойте 50 кила трябва да се съобразявам и поради тая причина свиря със стандартни по размери палки Не ми е комфортно нито с много леки,нито с много тежки,защото така ми се нарушава "фингър контрола" Цитирай
mike_portnoy Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Средно тежки и малко по-дълги. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 19, 2005 Автор Отговорено Ноември 19, 2005 промарк 2B(за предпочитане дългия 17" вариант а не оня с мизерните 16" какъвто за съжаление има в Динакорд)-hickory или "точилките" дет ги има при дебелия Русинов и вече всеки знае кой ги прави Цитирай
zazo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Русинов още ли е в оная къща на Васил Априлов или се е преместил? Иначе за палките. Предпочитам дълги и тънки с изместена напред тежест, но не тежки. Имам едни такива noname, супер изядени, но втори като тях не мога да си намеря. Иначе в момента заради тресните дето правим, свиря с едни боздугани, за повече сила в удара. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Иначе за палките. Предпочитам дълги и тънки с изместена напред тежест, но не тежки. Me 2 me 2 Ползвах и аз доскоро дърветата дето при Русинов се продават,ама не ме кефят-нещо взеха да се кривят...Що ли :think: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 ProMark 5B Nylon Tips напоследък забивам с такива и съм доста доволен....само че та са си за rock'n'roll.Когато свиря по-леки неща(което напоследък не съм правил) използвам 5А Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 сега си заръчах от Франция AHEAD 5A Цитирай
shaym Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 про-марк тх420N те са ми найшудобни за сега Цитирай
Valdemar Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Валето 5А, В7в или на Поромански серията. С по- малки или по- големи направо си оплитам ръцете хе хе Цитирай
Judex Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Да ви питам, при капъша има едни "Hayman"палки(същата марка като на барабаните , които продава) , та дали са свестни според вас колеги? Също видях в малкия цум, на 2 етаж (ве4е на първия) на стаг палки, дали са добри? И едните и др. са по 6 лв. Има4е на промарк са си класика, ама 15-18 лв обикновенните! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Прав си Pro-mark струват около три пъти повече, но пък изкарват около пет пъти по-дълго време, балансирани са, и най-важното за ралика от всички евтини палки скъпите винаги са еднакви както отделните чифтове така и отделните палки. Цитирай
Recommended Posts