n3d3is7vi7el3n Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Отварям тази тема за да попитам по - компетентните господа от форума, как се наричат на български език, тези SPST moment switches и къде във Варна могат да се открият. Знам за разликите между отделните превключватели DPST, DPDT и SPST, просто питам, как да ги търся на български, освен като превключватели и къде във Варна. Аз днес търсих в няколко магазина и попаднах на уникални отговори от типа "Търси в музикален магазин, там има готови с кутията, мисля че дистрокшани се казваха." Въпросните "превключватели" или както там се наричат ще бъдат използвани в един проект за footswitch, затова държа да са с метални капачки. Ето и няколко линка с това как изглеждат. http://www.banzaieffects.com/files/images_detailed/15175.gif http://www.effectsconnection.com/oscommerc...ootswitch_3.jpg вторият линк не е със SPST switch, a DPDT , но дава добър изглеглед на switch-а. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Тези фуутсуич бутони ги има в електронинвест и в пасат. Цитирай
n3d3is7vi7el3n Отговорено Август 10, 2009 Автор Отговорено Август 10, 2009 Тези фуутсуич бутони ги има в електронинвест и в пасат. Благодаря за бързият отговор. Утре ще отида да потърся в магазините на Пасат. Аз до колкото успях да прочета в интернет, магазини Електронинвест във Варна няма. Като цяло основният проблем беше, че в тези магазини, които ходих имаха подобни ключове но трябва да ги държиш натиснати за да работят, което в случая не ми върши никаква работа. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 има 2 модела. едните са задържащи, другите незадържащи. При натискане с ръка се познават лесно. Едните, задържащите, цъкат по-силно, докато незадържащите доста по-леко. Цитирай
n3d3is7vi7el3n Отговорено Август 10, 2009 Автор Отговорено Август 10, 2009 има 2 модела. едните са задържащи, другите незадържащи. При натискане с ръка се познават лесно. Едните, задържащите, цъкат по-силно, докато незадържащите доста по-леко. Благодаря много за информацията, утре ще ходя по магазините и вечерта ще се сглобява. Цитирай
Linchpin Отговорено Август 10, 2009 Отговорено Август 10, 2009 Миналата седмица минавах през електронинвест- нямаше никакви- нито със задръжка нито без. Осен това онези Al кутийки на ProsKit от 8.88 са свършили . Дано твоята информация е по-нова. Бутоните ги има и във викиват, но кутийките (средния размер) ги намирах само в електронинвест. По-големите кутийки ги има и в конрад, но идват твърде големи за педал, пък и цената им отива към 18-20 лв! Абе човека питаше за бутони- във викивата- 20-30 ст. са по-скъпи от другите места, но затова пък ги има. Ако съвсем не ги открие във Варна предполагам, че няма да му откажат доставка с куриер, но той най-добре си знае дали ще му се "вържат аритметиките" ;-) . Цитирай
n3d3is7vi7el3n Отговорено Август 10, 2009 Автор Отговорено Август 10, 2009 Миналата седмица минавах през електронинвест- нямаше никакви- нито със задръжка нито без. Осен това онези Al кутийки на ProsKit от 8.88 са свършили . Дано твоята информация е по-нова. Бутоните ги има и във викиват, но кутийките (средния размер) ги намирах само в електронинвест. По-големите кутийки ги има и в конрад, но идват твърде големи за педал, пък и цената им отива към 18-20 лв!Абе човека питаше за бутони- във викивата- 20-30 ст. са по-скъпи от другите места, но затова пък ги има. Ако съвсем не ги открие във Варна предполагам, че няма да му откажат доставка с куриер, но той най-добре си знае дали ще му се "вържат аритметиките" ;-) . Благодаря за допълнителната информация.Аз и кутия не съм 100% намерил но ще я скълъпя някак си и ще видим тогаз как ще излязат аритметиките Цитирай
Recommended Posts