fake Публикувано Ноември 18, 2005 Публикувано Ноември 18, 2005 мисля тука да си купувам "истински" кардан и се спрях на тез два модела.Ако имате някакво отношение по-темата или опит с въпросните железарий ще се радвам да споделите Цитирай
imperor Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Имам "Камко" и "Айрън Кобра". И двете са супер! За "Ямаха"-та сто на сто не пада по-долу, но за съжаление съм я гледал само на картинка и не мога да дам компетентно мнение. "Кобра"-та обаче е убиец!!! Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 (Редактирано) за тези пари в този ценови клас всичко е супер, DW5000 също , на лично ще ти пратя гсм-а на Илиян от БТР той продава DW5002 Delta II , втора ръка е кардана но е качествен и е много запазен, а цената е доста по ниска от нов. ако пък си решил да е чистак нов кардана за тези пари няма значение какво ще купиш, все ще си е супер, с кобрата ще си по голям "гъзар" един вид,понеже това сега е на мода Редактирано Ноември 18, 2005 от AccesS Цитирай
fake Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 за тези пари в този ценови клас всичко е супер, DW5000 също , на лично ще ти пратя гсм-а на Илиян от БТР той продава DW5002 Delta II , втора ръка е кардана но е качествен и е много запазен, а цената е доста по ниска от нов. ако пък си решил да е чистак нов кардана за тези пари няма значение какво ще купиш, все ще си е супер, с кобрата ще си по голям "гъзар" един вид,понеже това сега е на мода по-скоро новичко ще е... а знаете ли откаде в БГ мога да си поръчам тамата(ямаха всички внасят) Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Фактор обаче при тях чакането е по българските стандарти :green: Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 за тези пари в този ценови клас всичко е супер, DW5000 също , на лично ще ти пратя гсм-а на Илиян от БТР той продава DW5002 Delta II , втора ръка е кардана но е качествен и е много запазен, а цената е доста по ниска от нов. ако пък си решил да е чистак нов кардана за тези пари няма значение какво ще купиш, все ще си е супер, с кобрата ще си по голям "гъзар" един вид,понеже това сега е на мода по-скоро новичко ще е... а знаете ли откаде в БГ мога да си поръчам тамата(ямаха всички внасят) отникъде Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Май френд, винаги съм се чудел по какъв критерий определят съфорумците, че продуктите на TAMA са най-най. В случаят с карданите трябва да избереш това, което ти е по-удобно, но понеже нянаш възможност да ги пробваш ти препоръчвам да идеш при Петър Славов и да дегустираш един Gibraltar за 400 лв. При тоя hardware е удачно да ползваш това, което ти е най-прикраче. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Май френд, винаги съм се чудел по какъв критерий определят съфорумците, че продуктите на TAMA са най-най. В случаят с карданите трябва да избереш това, което ти е по-удобно, но понеже нянаш възможност да ги пробваш ти препоръчвам да идеш при Петър Славов и да дегустираш един Gibraltar за 400 лв. При тоя hardware е удачно да ползваш това, което ти е най-прикраче. основните критерии са два-здравина и качество Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Май френд, винаги съм се чудел по какъв критерий определят съфорумците, че продуктите на TAMA са най-най. В случаят с карданите трябва да избереш това, което ти е по-удобно, но понеже нянаш възможност да ги пробваш ти препоръчвам да идеш при Петър Славов и да дегустираш един Gibraltar за 400 лв. При тоя hardware е удачно да ползваш това, което ти е най-прикраче. основните критерии са два-здравина и качество Бре, мама му стара, как не съм осъзнал още, че ТАМА е "най-добрата" фирма за барабани! Май требе да започна да получавам напикавания при споменаването на тая вълшебна дума "ТАМА" Хайде стига изказвания в стил "Ама на мен Майк Портной ми е любимият барабанист...". Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Май френд, винаги съм се чудел по какъв критерий определят съфорумците, че продуктите на TAMA са най-най. В случаят с карданите трябва да избереш това, което ти е по-удобно, но понеже нянаш възможност да ги пробваш ти препоръчвам да идеш при Петър Славов и да дегустираш един Gibraltar за 400 лв. При тоя hardware е удачно да ползваш това, което ти е най-прикраче. основните критерии са два-здравина и качество Бре, мама му стара, как не съм осъзнал още, че ТАМА е "най-добрата" фирма за барабани! Май требе да започна да получавам напикавания при споменаването на тая вълшебна дума "ТАМА" Хайде стига изказвания в стил "Ама на мен Майк Портной ми е любимият барабанист...". за Портной нищо не съм казал,тва ти го каза,явно ти имаш некви неразрешени проблеми от детството с въпросния известен барабанист,спокойно-лекува се всичко с терапия...и нека поясня:става дума за hardware и да-по-здрав и качествен от тоя на Тама аз поне не съм виждал,и не се натягай толкова и аз свиря на Yamaha,тъй че сме от един отбор...ае наздраве колкото до темата-ми да обяснявам ли че традицията има значение?че Тама правят кардани от маааалко по-отдавна и че са известни с това че са "неразрушими"-нещо особено важно за наште условоя? Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Това за Портной беше лека препратка, като за сравнение. Нямам проблеми с него, за разлика от някои пъпчиви тийнейджъри. За Ямаха и думичка не съм казал, няма и да кажа, не съм рекламен агент. "че Тама правят кардани от маааалко по-отдавна и че са известни с това че са "неразрушими"-нещо особено важно за наште условоя?" Ммм, виж ти, неразрушими. И Запорожец са на пазара от 40 години, но това не оправдава смотаната им продукция, така че В общи линии казвам, че човек ползва това, което му е най-удобно и по джоба. "основните критерии са два-здравина и качество" Да се натягам??? "Relax, don`t do it...", както се пее в една песен на Frankie goes to Hollywood. Тама произвеждат отличен хардуеър, но това не ги прави единствени и най-добри. Има фирми, които са тясно специализирани в производството точно на това. :hello: Слагам край на дискусията, щото е безсмислена почти толкова, колкото е безсмислено да спорим по темата "Що е врабче без опашка и има ли то почва у нас , като такова в рамките на същото". Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Заради Митака пояснявам : Свирил съм на двата въпросни педала и Кобрата ми допадна много повече - по това съдя Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Заради Митака пояснявам :Свирил съм на двата въпросни педала и Кобрата ми допадна много повече - по това съдя Ето така искам да се прави сравнение. Пробвал си и казваш кое ти е по- удобно и ти допада повече. Аз ползвам в момента 9310 на Ямаха, ползвал съм и кобрата на Тама, но отдавна. Нямам много спомени, но 9310 ми е адски удобен със всичките му настройки и е моят педал, което не го прави "по-добрият", щото такъв филм няма. А и Ямаха са пословично известни с изключително здравия си хардуеър, имат официален вносител и цените им са приемливи. Туй то. Цитирай
Recommended Posts