Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся фрезист, който да ми изработи от метал (най-вероятно месинг) едни приставки за пресичка за прагчета.

Ако познавате такъв фрезист, моля пишете координати.

Благодаря!

Отговорено

Извинявай, ама така едва ли ще се закачи някой фрезист.Качи някаква скица на детайла с някой-друг размер да стане ясно какво точно искаш (а пък и те да си направят сметка-работа за тях ли е , или не не ) , уточни материала какъв да бъде (месинга и стоманата се обработват с различна трудност-предполагам ще има разлика в цената!)

Ако детайла бъде изработен извън София проблем ли е?

Отговорено (Редактирано)

И аз търся човек да направи два блока за тремола. Ако някой е запознат и е ползвал услуги на даден майстор - нека ги сподели моля.

Детайлите ще са от месинг. Имам точни чертежи.

Успех и на Евтим с търсенето!

Редактирано от Daniel_V
Отговорено (Редактирано)

Имам близки, които работят с фреза. В провинцията са. Скица, чертеж ако имате ще е много добре.

monni-@bitex.bg

Успех!

Редактирано от Monni
  • 4 months later...
Отговорено

Аз съм машинен инженер.Работя на струг и фреза.Имам най-различни хобита.В момента възстановявам една китарка. Ако мога да Ви помогна - с удоволствие.

Отговорено

Машаллах! В линка на Ицо има тел на столичен фрезист. Стари чичо, остави и ти някакви контакти. Започва да става интересно...

Поздрави,

Влад

Отговорено (Редактирано)
Машаллах! В линка на Ицо има тел на столичен фрезист. Стари чичо, остави и ти някакви контакти. Започва да става интересно...

Поздрави,

Влад

Star4i4o e-mail: bubole4ka@mail.ru

Редактирано от Star4i4o
Отговорено

Mмммм да ,такива стари чичовци инжинери са много ключови за прогреса на подрастващото китаростроително общество .