Evtim Djerekarov Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Търся фрезист, който да ми изработи от метал (най-вероятно месинг) едни приставки за пресичка за прагчета. Ако познавате такъв фрезист, моля пишете координати. Благодаря! Цитирай
Linchpin Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 Извинявай, ама така едва ли ще се закачи някой фрезист.Качи някаква скица на детайла с някой-друг размер да стане ясно какво точно искаш (а пък и те да си направят сметка-работа за тях ли е , или не не ) , уточни материала какъв да бъде (месинга и стоманата се обработват с различна трудност-предполагам ще има разлика в цената!) Ако детайла бъде изработен извън София проблем ли е? Цитирай
Daniel_V Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 (Редактирано) И аз търся човек да направи два блока за тремола. Ако някой е запознат и е ползвал услуги на даден майстор - нека ги сподели моля. Детайлите ще са от месинг. Имам точни чертежи. Успех и на Евтим с търсенето! Редактирано Август 8, 2009 от Daniel_V Цитирай
Monni Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 (Редактирано) Имам близки, които работят с фреза. В провинцията са. Скица, чертеж ако имате ще е много добре. monni-@bitex.bg skype: ZvuKiKartina Успех! Редактирано Август 8, 2009 от Monni Цитирай
Demiurg Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 Линк към друг форум, но мисля че ще е полезно - CNC фрези в София и Варна: http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=11463 Цитирай
Star4i4o Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Аз съм машинен инженер.Работя на струг и фреза.Имам най-различни хобита.В момента възстановявам една китарка. Ако мога да Ви помогна - с удоволствие. Цитирай
vlex Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Машаллах! В линка на Ицо има тел на столичен фрезист. Стари чичо, остави и ти някакви контакти. Започва да става интересно... Поздрави, Влад Цитирай
Star4i4o Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 (Редактирано) Машаллах! В линка на Ицо има тел на столичен фрезист. Стари чичо, остави и ти някакви контакти. Започва да става интересно... Поздрави, Влад Star4i4o e-mail: bubole4ka@mail.ru Редактирано Януари 5, 2010 от Star4i4o Цитирай
Trool Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Mмммм да ,такива стари чичовци инжинери са много ключови за прогреса на подрастващото китаростроително общество . Цитирай
Recommended Posts