niacin Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Ако сте си купували чинели или хардуер през нета - моля споделете доволни ли сте и въобще... Благодаря предварително Цитирай
evans Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 (Редактирано) Какво по точно те претиснява.Ако го поръчаш от европейски сайт няма мита,ако си решил от някой американски сайт,само чрез фирма и си плащаш някакъв процент,но не знам да ли ще трябва да плащаш и за мито. Ако правиш някоя по-голяма поръчка,аз ти препоръчвам да си изписваш от САЩ,първо долара е много нисък,второ при тях е криза и можеш да си купиш много готини работи на смешни цени.Също так те правят много промоции,купуваш барабани и ти подаряват цял пакет чинели,а това в европа май не го правят. Редактирано Август 6, 2009 от evans Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 Моите са оттам и скоро смятам да повторя. Трудно, но не невъзможно! Условията са както за всичко друго, а това сме го писали амнайсе пъти из Форума. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 Мойте повечето са й-бейски от Хамерика. Проблема е, че трудно се навиват да пращат до БГ. Навият ли се идва проблема с митото, има граница от около 60-70 $, после начисляват ДДС :/ Също зависи колко жално и изтормозено гледаш в разменното бюро ...Българска му работа... Цитирай
evans Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 (Редактирано) Ако не се лъжа фирмите уреждат митото,за какво иначе взимат тия проценти.Също така май се чака доста,но си заслужава. Редактирано Август 7, 2009 от evans Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 Най-добре по човек да ти донесе чинелките. Има доста българи дето шетат към САЩ Друг вариант (за мен дори по-добър) е съседна Турция ! За чинели са новер едно, а и цените ..... взех си 22инча райд преди година за 120$ !!! Това го няма и в америка ! От друга страна екскурзия до съседите ти е около 100лв. Успех ! Цитирай
niacin Отговорено Август 8, 2009 Автор Отговорено Август 8, 2009 Най-добре по човек да ти донесе чинелките. Има доста българи дето шетат към САЩ Друг вариант (за мен дори по-добър) е съседна Турция ! За чинели са новер едно, а и цените ..... взех си 22инча райд преди година за 120$ !!! Това го няма и в америка ! От друга страна екскурзия до съседите ти е около 100лв. Успех ! Егати колко си прав за това с Турция! Наистина не е кой знае какво усилие. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts