mom4o Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Разбрах че Кремона произвеждат китари, които нямат нищо общо със соц кремонките от едно време. И понеже търся ел-акустична класическа китара която да е cuteway отначало се спрях на Ibanez и Yamaha обаче мярнах една тема за кремонките и реших да ги разгледам... Имат три такива модела F65CW - 374.00 лв. (без ДДС) S65CW - 349.00 лв. (без ДДС) R65CW - 355.00 лв. (без ДДС) Та въпросът ми е като материали и звук кремонките дали ще са по-качествени от аналогичен по цена Ibanez като този G5ECE
d4_ghero Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 Пич не разбирам от акустични китари ама аз бих заложел на световно известна марка като IBANEZ за новите кремони нищо не съм чувал. УСПЕХ
Jorko_Beliata Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 А как звучат новите Кремони? (Тествал ли си някоя?)
IgniteAll Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 Гледайки ценовия клас на китарите, които са изброени, не предвиждам някакво невероятно качество. Не съм пипал и от новите Кремони, но доколкото помня те се правят единствено и само за износ към този момент. Моят личен съвет към теб е да отидеш на разходка по магазините и да тестваш, защото така с писане няма как да усетиш един музикален инструмент дали отговаря на твоите изисквания за звук. Ако си начинаещ не смятам, че ще има някаква разлика дали свириш на китара от 350лв. или от 3500лв. Затварям темата и наистина, обиколи магазините, защото само това ще ти даде обективна оценка. С такива питания можеш само да чуеш индивидуалното мнение на хора, които може да нямат идея какво говорят, на което много пъти сме ставали свидетели.
Recommended Posts