Jump to content
Българският форум за музиканти

Кремона Vs Ibanez


mom4o

Recommended Posts

Разбрах че Кремона произвеждат китари, които нямат нищо общо със соц кремонките от едно време. И понеже търся ел-акустична класическа китара която да е cuteway отначало се спрях на Ibanez и Yamaha обаче мярнах една тема за кремонките и реших да ги разгледам...

Имат три такива модела

F65CW - 374.00 лв. (без ДДС)

S65CW - 349.00 лв. (без ДДС)

R65CW - 355.00 лв. (без ДДС)

 

Та въпросът ми е като материали и звук кремонките дали ще са по-качествени от аналогичен по цена Ibanez като този G5ECE

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич не разбирам от акустични китари ама аз бих заложел на световно известна марка като IBANEZ за новите кремони нищо не съм чувал.

УСПЕХ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледайки ценовия клас на китарите, които са изброени, не предвиждам някакво невероятно качество. Не съм пипал и от новите Кремони, но доколкото помня те се правят единствено и само за износ към този момент. Моят личен съвет към теб е да отидеш на разходка по магазините и да тестваш, защото така с писане няма как да усетиш един музикален инструмент дали отговаря на твоите изисквания за звук. Ако си начинаещ не смятам, че ще има някаква разлика дали свириш на китара от 350лв. или от 3500лв. Затварям темата и наистина, обиколи магазините, защото само това ще ти даде обективна оценка. С такива питания можеш само да чуеш индивидуалното мнение на хора, които може да нямат идея какво говорят, на което много пъти сме ставали свидетели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.