Krissityy Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Един приятел иска да си свърже дигиталното пиано към компютъра и да запише с някаква програма звука му като използва клавиатурата на пианото.Бихте ли ми казали някоя програма,с която може да се направи това,дигиталното му пиано е dgx 620,не че е много хубав звука,но все пак е по-добре от звуците в музикалните програми. Благодаря ви предварително! Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Варианта е да използва AUX-а на звуковата карта и съответно софтуерно приложение от родана all sound recorder xp(изключително лесен интерфейс) или примерно sound forge. Поздрави и успех Цитирай
Mike_MnD Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Не че нещо, но както всяко друго нещо просто взимате един кабел с аудио жак, вкарвате единият край в изхода за слушалки на синта, а другият във line in/mic входа на звуковата карта, биля тя и на дъното. После вече можете да записвате с каквото програма си пожелаете, аз примерно за на бързо ползвам gold wave, за вече по сериозни записи, и обработки има не една и две големи програми: Cubase, Sound forge итн. http://www.google.bg/search?q=audio+record...lient=firefox-a Цитирай
rettere Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 човека говори за миди запис...май азпък търся схема на миди кабела виждал съм--работи 3 жила са ама как се връзваше на 15 пиновата букса... Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Човека говори за аудио запис - звукът от Ямахата иска да запише, не от музикална програма и му трябва аудио кабел! Четете внимателно и стига сте спамили! Цитирай
rettere Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Човека говори за аудио запис - звукът от Ямахата иска да запише, не от музикална програма и му трябва аудио кабел! Четете внимателно и стига сте спамили! Извинявам се не съм прочел добре.не съм имал намерение за спам. Трябва да си нагласи компа от къде да записва. Да следи за изкривяване на звука/да не усилва много,но достатъчно свирката/. sound forge е лесна и добра. П.С. не включвай към телевизора/например за по-удобен постоянен сигнал/докато гласиш настройките на програмата ,че така си "опуших"линейния вход на компа. Още веднъж извинения. а, а ако искаш да наслагваш втори звук има NERO.CAKEWALK...втората я имам,първата е цял пакет..аде успех и кристален звук Цитирай
ludio klavirist Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 човека говори за миди запис...майазпък търся схема на миди кабела виждал съм--работи 3 жила са ама как се връзваше на 15 пиновата букса... Имам такъв адаптор - миди към гейм порт , ако ви интересува пишете ми лс. Цитирай
Recommended Posts