chacho Публикувано Ноември 17, 2005 Публикувано Ноември 17, 2005 (Редактирано) Пуснах го преди малко и звука беше много странен- нямаше драйв и компресия, имаше само дилей и като цяло слаб и заглушен звук... абе кофти работа. Дали е изгоряло вътре някое бушонче или проблема е по-сериозен, как мислите? Ако го отнеса на електротехник дали ще може да го оправи или трябва някой който е специалист в тази област? Редактирано Ноември 17, 2005 от chacho Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) Да не е от кабела/китарата? НЕ ти дава да пускаш драйв, или не се чува драйв? Като пуснеш клийн ефект нормално ли се чува, или въобще не се чува? Редактирано Ноември 17, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
chacho Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 (Редактирано) Да не е от кабела/китарата? НЕ ти дава да пускаш драйв, или не се чува драйв? Като пуснеш клийн ефект нормално ли се чува, или въобще не се чува? Ами мисля че не е от кабела или от китарата... сменях кабели и пак същото, имам и още една китара, ама е разглобена и още не съм пробвал с нея. Иначе звука, както казах, е много странен и незнам как точно да го охарактеризирам. Има някъв драйв (мога да го пускам) ама е страшно слаб, много vintage звучи цялата работа на който и ефект да включа. Чист звук не съм пробвал в интерес на инстината, а и току що лъснах инструмента и го прибрах в калъфа, та не ми се вади пак. Няма да съм си в къщи няколко седмици, тъй че няма да мога да експериментирам с неща от рода на "Ритни го да видим дали ще тръгне" и т.н.. Ако някой се сети за нещо така по памет- хубаво, ако не ще го нося на някой жичкаджия да го преебе още толкова и тва е. Има ли тука от форума някой да оправя ефекти? Иначе да спомена, че на ефекта всичко уж работи- светят лампички, метронома цъка. Като въртя потенциометрите се наблюдават някакви промени, макар и леки. Не съм пробвал вчера обстойно кое работи и кое не, но май всички други ефекти освен драйва работят. Редактирано Ноември 18, 2005 от chacho Цитирай
7thString Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Това ми напомня на прецакан жак(в смисъл женското)... или просто замърсен, и то не на INPUTa, а на OUT... размърдай там жака и виж, дали пращи или се променя... поне при мен така се беше получило и като смених буксата, заспа Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Ахам, и аз мисля, че е нещо около входа на процесора Отвори го и виш дали всичко е наред около буксата на входа и така.... поразгледай да няма нещо излезнало или разпоено ... Цитирай
chacho Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 Ми за съжаление в момента не мога да проверя, но сигурно сте прави- направи ми впечатление че доста пращеше, а досега никога не е имало пращене. Май си спомням и как веднъж доста здраво се спънах в кабела, което най-вероятно е нанесло някъв по-сериозен демидж на жака :twisted: а дано да е така мерси много Цитирай
chacho Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 Макар че сега като се замисля пробвах и със слушалки и звука пак беше гаден... Предполагам, че щом и със слушалките не работи, проблема не е в изхода. Дано да е от входния жак Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 според мен не е от изходния а от входния, но не ти пречи да ги видиш и двата, както ти бях казал Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Дай да се видим да го погледна. Пиши ЛС. Цитирай
Recommended Posts