Slide Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 (Редактирано) Става дума за Guitar Rig3. Знам, че вече не е модерно да се постват семпли със софтуери, но аз едва съвсем на скоро се реших да пробвам тая програма, щото от предни версии бях много разочарован. Та, както и да е. http://www.esnips.com/doc/9d8d29d0-a2c7-4f...alkin-bout-love Squier Strat-> директно в лайн ин-а. Ще се радвам да споделите мнението си, защото разни хора покрай мен искат да правят кавър на тази песен и съм канен (омг), та търся подходящ звук, който естествено, да не е като на Ван Хален. ЕДИТ: Понеже съм със слушалки, няма как да знам добре ли ще е на колони... Тоест, като извинение, може много грозно да звучи (много високи, много ниски...), а слушалките ми да кривят до безкрай и да се заблуждавам... Поздрави! ПП: Записа не е обработван по никакъв начин, само съм го конвертирал в mp3. Редактирано Август 3, 2009 от Slide Цитирай
Recommended Posts