Димитко Публикувано Юли 30, 2009 Публикувано Юли 30, 2009 Така и така си седя в къщи с някаква хрема тея дни и реших да хвана да свърша нещо полезно. Ще се радвам да дадете мнение и критика (Десен бутон "Save as") Авеню - Бягство (gp5) Цитирай
killer Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Поздравления за добрата работа, на мен ми хареса. Още една вечна песен към архива с табове на Български песни!!! Марио Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Доста добре! Имам две молби: 1. Пиши и в темата за БГ табовете, нека да я има и там при останалите! 2. Може ли да я сложа на сайта си при останалите, че май там е единственото място, където се хостват всичките. Цитирай
Димитко Отговорено Юли 31, 2009 Автор Отговорено Юли 31, 2009 Радвам се, че върши работа Baby Thomas, аз съм малко нов в този форум и бях чувал слухове за този архив, търсих вчера доста време в сайт-а и реших, че го няма вече. А то било тема от форума :-) . Но търсачката на форума я намери веднага, сега ще пиша и там. Ще се радвам да я добавиш и на сайт-а дръпни я само пак от същият линк, че сега като я слушах малко ритъм китарата беше силна и така по-тиха мисля, че е доста по-добре. Цитирай
Recommended Posts