bras72 Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 http://www.4shared.com/file/121539939/1089cc9b/mel_pin.html Цитирай
fusion Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Звучи приятно Особено както ме нацели в едно такова "поп" и "неангажиращо" настроение Звуква яко на Д2, но пък к`во от това, триолите в 13/8 и темпо 200 са в другата стая, на мен ми допада, само дето за текст не знам какво по-дълбокомислено от "обичам те, обичаш ли ме" би му ходило... току виж пък излезе нещо, знам ли Това всичкото само с добри чувства, де. Цитирай
Бицев Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 (Редактирано) Да не търсиш и темата - вокална мелодия върху хармоничната прогресия? Текстописците трудно ще ти 'изкомпозират' такава - тези, които работят по музика, са свикнали с готови мелодии, от които се водят за стъпката на стиха, ударенията и пр. Защо не я маркираш (ако имаш вече мелодия) като 'соло' с някакъв инструмент? (Някои го маркират с глас и 'на-на-на/ла-ла/та-да-да'). Може би така ще получиш повече отклик от музикалните поети - (Само моите 0.05 лв без ДДС) Редактирано Юли 31, 2009 от Бицев Цитирай
Tani Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 http://www.4shared.com/file/121539939/1089cc9b/mel_pin.html имам предложение за текст! може пък и да ви хареса. skype sindarela_fly Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Е той човека си търси текст. Значи има някаква насока за мелодия на вокал. Лято, море, коктейлче, 'жакузи, плаж, вълни, градинки, циркове и лунапаркове... е такива неща. Лежерни Цитирай
Jordan69 Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 От това може да стане една наистина хубава песен....Според мен трябва да я изпее човек с чист и висок глас,а не с дрезгав...За съжаление не съм певец и не мога да ти помогна,но ти желая търпение за да намериш точния човек:)Успех и дерзай:) Цитирай
Recommended Posts