Fenix Публикувано Декември 4, 2004 Публикувано Декември 4, 2004 Един приятел ми даде неговата нова стара китара Ibanez Deluxe 59'er model да я пробвам и честно да ви кажа, доста съм разочарован от тоя Ibanez. Не очаквах да хвана тяхна китара, която да не ме накефи. Аз съм си свикнал на моя Jackson и сега тая ми се струва с мноо дебел гриф и много високи струни, а и липсата на каквото и да е тремоло е мноо дразнеща за мен. Също и звука не ме кефи. Чиситият е по-як от тоя на моята, но с диста не ме кефи. Е вярно че Jackson са си метъл китари . Кажете к'во мислите за тоя Ibanez (тия дето сте свирили на нея де ). Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Tова да не е копието на Les Paul? Свирил съм на такава,но не си спомням точно как се водеше модела.Ако е същата, верно че не е много добра за як дист.Но пък изработката е върха.Едно време е струвала сума и пари тази китарка. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2004 Автор Отговорено Декември 4, 2004 Tова да не е копието на Les Paul?Свирил съм на такава,но не си спомням точно как се водеше модела.Ако е същата, верно че не е много добра за як дист.Но пък изработката е върха.Едно време е струвала сума и пари тази китарка. Мдаа, има точната форма като на Les Paul-a. Дори има pickguard без да и трягбва . Между него и тялото има толкоз място, че мога да си държа там към 10тина батериики за диста Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 хех,тази е значи! Добра китара е,просто е по-различен тип от твоята.Само дето не носи на силно изкривяване,защото е с т.н. "микрофонни" адаптори. М/у другото от къде каза че са ти я дали,аз не съм вижал друга такава.Не е често срещан модел. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2004 Автор Отговорено Декември 4, 2004 Един приятел Нино (на Субтиера вокал) си я е купил на старо за 300 лв. !!! !!! и ми я даде да я пробвам Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Това си е находка бе! Честита да му е! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Тъкмо изнамерих едни стари снимки,където другия китарист на Брейнсторм свири с един такъв Ibanez.Снимката е с много лошо качество,но все пак е от преди сума и години и направена е "екстремални" условия. Ibanez Цитирай
Fenix Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 Аве, хора с кеф бих я снимал, да я пост-на ама нямам нито дигитален, нито фотоапарат Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Аз май сьм виждал такьв АИБАНЕЦ прелича на ЛЕС ПОУ и цвета е някакво кремаво .имаше тука един такьв в читалиштето ама надписа му не е като на истински . И явно е много стар заштото никои не го бара стои си в куфара и няма струни Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Аз май сьм виждал такьв АИБАНЕЦ прелича на ЛЕС ПОУ и цвета е някакво кремаво .имаше тука един такьв в читалиштето ама надписа му не е като на истински . И явно е много стар заштото никои не го бара стои си в куфара и няма струни :read: Моментално ми се обади! За тва читалище... Цитирай
Fenix Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 Аз май сьм виждал такьв АИБАНЕЦ прелича на ЛЕС ПОУ и цвета е някакво кремаво .имаше тука един такьв в читалиштето ама надписа му не е като на истински . И явно е много стар заштото никои не го бара стои си в куфара и няма струни Тая китарка започна да ме кефи, я кажи къде е т'ва читалище. Nalbantov, кажи ако ще я взимаш. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 Намерих един дигитален фотоапарат и тия дни, като намеря къде ще ги кача снимките Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 тука ве в родния ми град Харманли. ама мисля че казах,че май не става щтом никой не свири с него от толкова години . Иначе с него май са свирели едни ХАРМАНЛИЙСКИ легенди наречени "СЛАВЯНИ" тва е много стара група на около 25-30 години и вече я няма. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 Еми значи на никой не трябва , я кажи само струни ли си няма (може просто да е забравена) Цитирай
Recommended Posts