Bo Yan Публикувано Ноември 16, 2005 Share Публикувано Ноември 16, 2005 Вече няколко месеца съм принуден да свиря на акустичната ми китара с ШИБАНИ 12-ски, защото никъде няма 13-ски! ДОКОГА???!!! Толкова ШИБАНО сложно ли е да има един съвсем стандартен размер струни за акустична китара! Писна ми на х*я.... Има всякакви лайна: тънки, гадни, евтини боклуци за по 6 лева, но никъде няма примерно супер популярните Earthwood Ernie Ball 2002 (13-56) изобщо да не отварям дума за някакви марки като Мартин, напр... съвсем стандартни Ърни Бол. Омръзна ми да обикалям и да питам по магазините. Да бяха поръчали щяха вече да са дошли и да съм изсвирил 5-6 комплекта... имам ли съмишленици? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Ноември 16, 2005 Share Отговорено Ноември 16, 2005 Имаш, не става въпрос само за струните, липсват страшно много стоки, които иначе спокойно можеш да намериш в някой музикален магазин в чужбина... Но си личи, че си се изнервил яко - карай по-спокойно, няма смисъл да се нервираш... Така или иначе, няма да доставят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 16, 2005 Share Отговорено Ноември 16, 2005 има съмишленици.... ама мисля че Earthwood или Guild имаше 13-йки преди време в xxxx... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Ноември 16, 2005 Share Отговорено Ноември 16, 2005 аз ползвам същите. не си споням кога за последно съм си пазарил струни от БГ, сигурно е преди 4-5 години ... като ми потрябват поръчвам 5 сета от stringsdirect.co.uk и си свиркам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts