Melanholia Публикувано Юли 25, 2009 Публикувано Юли 25, 2009 1)nickname: Melanholia 2)Възраст: 13 =] 3)Образование: В момента работя върху него 4)Вашият инструмент/и: Китара, вокали 5)Предпочитан музикален стил: Готик, дуум, дет и блек метъл. А, и прог. И от време на време металкор. 6)Вашият вдъхновител: Alexi Laiho, Angella Gossow 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Да си направя банда =] 8)Странични интереси: Рисуване, писане на Готик текстове... и така нататък 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ако има въпроси, питайте Цитирай
fusion Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 'Ми... 'драсти Приятно изкарване, но не и прекарване, както обичат да се изразяват колегите, в този Форум Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 ^ хъх така де,аре да си изкараш супер ) Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 сега е време да се появи някой от админите и ти обясни,че у форума не може да се пишат глупости,както обесняват и на мен Добре дошъл и приятно четене на темички Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Привет във форума, kiddo Много да слушкаш, много да внимавкаш и да не пишеш глупости, защото идваме ние , което ми напомня, че ми е тъпа брадвата и тези дни мъчих един потребител 3 часа докато го банна... Цитирай
Breeze Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Не слушай! от много слушане боли глава!!! Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Брр, от такива момичета ме е страх... :/ Айде Траш, ала бала - ок, ама дет, блек и дуум... :/ Но все пак приятен престой... Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Слушкането е процес на запазване на потребителския профил чист и неопетнен, драги Breeze. Ако не смяташ да слушкаш, казвай си смело Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 ...и се зададе оня с брадвата... Цитирай
Arabikstar Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 Темата ми за рождените дни беше с такава цел да не се създават хиляди едни и същи теми. А ако погледнем реално половината раздел от АЙДЕ НА ЧЕРЕШАТА си е спам. Цитирай
Recommended Posts