the_gorer Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Охааааааааа! Маса добро, Фог! Tоя път V-Aamp-а къса синджиро. А ако барабаните си ги редил с FruityLoops, Много сносно звучат като за Фрутито. Само една забележка имам: много шведско бе! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 Първо благодарности на всички които си направиха труда да го чуят Радвам се че се е харесало на толкова разнородна група слушатели , ако мога така да се изразя, честно казано не го очаквах ама нейсе никога незнаеш от къде ше изкочи зайчето Вампа е як ефект, само не звучи добре на квинти ,а и трябваше да мине време да разбера някой друга тайна на бейсик микс-а, инъче е огън!аз съм със X-Vamp само да поясня. Барабаните са на Фрутито правени. А това че бие на шведско го приемам като комплимент 10х още веднъж Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Фракти ти опрай ли баса , нали на ремонт беше ли кво беше жулни нещо ако си мераклия и ше го реместерираме Няма бас никъв... Горер батка, от половин час се мъча да го кача на Джимейл-а ама нестава,сега го качвам на zupload.com , после ще обадим линка...що така не ти се зарежда незнам... :think: като копираш линка в браузъра трябва да стане или в гетфлаш-а.. бегам бързо че трябва и телевизия да се гледа в рекламите ще обадя линка Аз искам да "жулна" нещо !!! Аз !!! АЗЗЗЗ !!! ААААААААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗ !!! (все едно съм някой зубър в четвърти клас, никой не знае отговора на въпрса на класната , само аз вдигам малката си мазна непипала досега китара ръка и креща : " АаааЗ !!! " Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 (Редактирано) ам жулни дя Фракти яко бумти да знайш! мей дъ бруталити уит ю Редактирано Ноември 15, 2005 от jFog Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 И за семплите ... За соло барабанче :СЕМПЪЛ 1 Да не се обидиш ... Касата е гадна ... Заповядай моята ... // офф Обаче не искам касата и барабанчето да се използват за комерсиална употреба !!! :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 мерси ще ги пробвам..ама май имам такива или подобни поне... докато не направя някои живи проби немога да го твърдя със сигурност. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Между другото ... Аз вече записах баса , но преди да го каче , смятам да запиша едни груби вокали ... :wow: :wow: :wow: ... Да , да , знам , аз не мога да пея ... Ама на т'ва дори ще върви ако дядо мраз запише нек'ъв зловещ смех ... Смееех ... А какъв е текста , че не го разбирам много Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 (Редактирано) Честито !!! http://iousmirnenski.glwb.info/jFog_RockMan2005_BtM.mp3 Редактирано Ноември 15, 2005 от RockMan2005 Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 (Редактирано) изкара инициатива честно много си бърз. ....да кажем че не си го извадил баш добре. fracture ми прибумтява в едни други начинания, затова завързахме темата с баса, като цяло нямах намерения да правим от това слон.Не ме разбирай погрешно. Ти не се предавай побумтявай си от време на време. жокерче. почва със 7 и 10-то на 3-та-т'ва за баса става въпрос. Редактирано Ноември 15, 2005 от jFog Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 -=Точно тук е идеалното място да питам=- Как ви звучи баса ??? Става ли за мело/дет/готик метал ??? Изобщо , става ли ??? Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 -=Точно тук е идеалното място да питам=- Как ви звучи баса ??? Става ли за мело/дет/готик метал ??? Изобщо , става ли ??? RockMan2005, басът ти е жесток! Супер се изкефих, определено с него произведението на jFog придобива чудовищни размери и уееееко американско звучене. Много добре си го аранжирал, а и блендата е некфа много гъзарска. Ебаси, тва ме кефи! Цитирай
fracture Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 изкара инициатива честно много си бърз. ....да кажем че не си го извадил баш добре. fracture ми прибумтява в едни други начинания, затова завързахме темата с баса, като цяло нямах намерения да правим от това слон.Не ме разбирай погрешно. Ти не се предавай побумтявай си от време на време. жокерче. почва със 7 и 10-то на 3-та-т'ва за баса става въпрос. аха, понеже другите начинания са по напред в списъка, па нищо не пречи да има няколко версии за базата (basis ) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 -=Точно тук е идеалното място да питам=- Как ви звучи баса ??? Става ли за мело/дет/готик метал ??? Изобщо , става ли ??? RockMan2005, басът ти е жесток! Супер се изкефих, определено с него произведението на jFog придобива чудовищни размери и уееееко американско звучене. Много добре си го аранжирал, а и блендата е некфа много гъзарска. Ебаси, тва ме кефи! Ще оздам една тайна (то сигурно не е тайна , ама айди) ... Значи , записвам си баса , турам му нойзредукшън , след това вкарвам AmpliTUBE (ДА !!!) , ръгам от ефектите Overdrive-а и за по-голям кеф го прая с настройка на еквалайзера тип МРАК (Баси до дупка , високи до дупка , среди - 0 %) ... Е , ай ся кажете , че не звучи яко ... Цитирай
Joys Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Много яко звучи. И идейно даже. Абе кърти плочки и пломби. Който има де. RockMan2005 се е постарал да докара бруталията до по-горно ниво. Вокала малко съска на места. Интересно ще е да се чуе в завършен вид. Само тъй!!! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 16, 2005 Автор Отговорено Ноември 16, 2005 Опа Джойс-и и на мен ми е интересно накрая как ще е.. Вокалите ги записах с един насран уеб микрофон и се разминават доста с това което си представях.....ПОсле им сложих разни ревърби с пресети от Кюбейс-а и така.. Като усилвах много музиката се записваше заедно с гласа,а като я намалявах не чувах музиката когато почнех да''пея''.. тъй че аз го броя като един добър опит, чак вокали...Следващия път ще е със слушалки. Цитирай
Recommended Posts