black_waltz Публикувано Ноември 13, 2005 Публикувано Ноември 13, 2005 КЛИК та това е нещото, на който му е интересно кви съм ги умазал пак, да чуе очаквам критики и препоръки Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 е както винаги е добре тебе те знаем че може да свириш, няма нужда от коментари време ти е да позахапеш малко дръмс семпълчета тва онова Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 време ти е да позахапеш малко дръмс семпълчета тва онова в най-скоро време ше почнем да праим опити, че то са е видяло - на гитар про нема да са науча да праа барабани Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 не се чуе... охх извиняваи сега ще го пратя на гмаил-а Цитирай
fracture Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Аве нещо напоследък, бая ти идва вдъхновението. Как смяташ да продължиш рифчето - пак същото темпо или забързанко с някаква резачка. Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 Аве нещо напоследък, бая ти идва вдъхновението. Как смяташ да продължиш рифчето - пак същото темпо или забързанко с някаква резачка. )) ми то зора е да седна да записвам...иначе идей тук там се намират а за продължението още не съм мислил, вероятно ще е пак същото темпо, че напоследък ме кефят по-бавни неща Цитирай
jFog Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 трябва да поразцъкаш верно некои барабанки да се позапълни рабут'тъ инъче си огън и мокра слама Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 благодаря за хубавите думи тия дни ше инсталирам софтуер за барабанчета и ше почнем да праим опитите Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Аз предлагам следния ритъм за барабаните : каса.: |x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x| соло б.: | | | | |x| | | | | | | |x| | | | фус.: |x| | | |x| | | |x| | | | | | | | Иначе за бас-китарките ... Ти си знаеш Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 Аз предлагам следния ритъм за барабаните : каса.: |x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x| соло б.: | | | | |x| | | | | | | |x| | | | фус.: |x| | | |x| | | |x| | | | | | | | Иначе за бас-китарките ... Ти си знаеш мерси за идеята, като сложа сонара(ако тръгне изобщо) ще пробвам, за баса - мноу ясно Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Аз предлагам следния ритъм за барабаните : каса.: |x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x|x| соло б.: | | | | |x| | | | | | | |x| | | | фус.: |x| | | |x| | | |x| | | | | | | | Иначе за бас-китарките ... Ти си знаеш мерси за идеята, като сложа сонара(ако тръгне изобщо) ще пробвам, за баса - мноу ясно Да са обадиш , че ще :evil: и ще ти :wall: (блъскам главата в стената) , след това :guitar: (ще ти свиря свиря айрън мейдън докат откачиш) след това (ще пея с моя глас за по-голям екстаз и мъчение) , ша та (напия до повръщане) и накрая за най-голяааам кеф ша та :killyou: заколя (както са казва емот-иконката - killyou) Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 13, 2005 Автор Отговорено Ноември 13, 2005 вече сериозно ме наплаши, сичко мога да преживея ама Айрън Мейдъна....имай милост Цитирай
Recommended Posts