Vidoc Публикувано Юли 13, 2009 Публикувано Юли 13, 2009 Здравейте аз съм от Варна и търся студио където с приятели да посвирим да се покефим, не говоря за професионално звукозаписно студио, а някъде където ще мога да скъсам жицата на воля ако някой знае да даде адрес или телефон. Предварително благодаря Цитирай
Gregg Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Здравейте аз съм от Варна и търся студио където с приятели да посвирим да се покефим, не говоря за професионално звукозаписно студио, а някъде където ще мога да скъсам жицата на воля ако някой знае да даде адрес или телефон. Предварително благодаря Засягаш един много болезнен за Варна въпрос. Доколкото ми е известно в момента няма такова, ако не броим студио 33 на Васко, обаче там няма да можеш да си скъсаш жицата. Цитирай
Slav Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 ^Е защо да не може да се покефи човека на воля ? Като за 4 лева на час е супер. Цитирай
Vidoc Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 Засягаш един много болезнен за Варна въпрос. Доколкото ми е известно в момента няма такова, ако не броим студио 33 на Васко, обаче там няма да можеш да си скъсаш жицата. А някакъв телефон на този Васко, а това да не е до шишковата градина в една къща в мазата се влизаше, защото ако е там вече съм ходил доста пъти там ама мисля че то вече не работи Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Наистина ли не работи вече? Защото мястото там отговаря на това, което търсиш. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Работи, но понеже всички там ходят и е доста ангажирано. Най добре да се свържеш със Васко, но трудно ще се внедриш. Репетиционната е прилична, но наистина не е кой знае какво. За по тежък стил с изисквания към звука по скоро няма да си доволен. Цитирай
Vidoc Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 Добре а може ли някой да ми даде координати на този пич за да мога да се свържа Цитирай
Slav Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Работи, но понеже всички там ходят и е доста ангажирано. Най добре да се свържеш със Васко, но трудно ще се внедриш. Репетиционната е прилична, но наистина не е кой знае какво. За по тежък стил с изисквания към звука по скоро няма да си доволен. Той се шашна човека като видя, че всички си носим камиончета. Цитирай
Gregg Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Работи, но понеже всички там ходят и е доста ангажирано. Най добре да се свържеш със Васко, но трудно ще се внедриш. Репетиционната е прилична, но наистина не е кой знае какво. За по тежък стил с изисквания към звука по скоро няма да си доволен. И аз знам, че работи, но доколкото са ми разказвали не дава да се усилва много апаратурата, ако това означаваше "където ще мога да скъсам жицата на воля". Цитирай
Vidoc Отговорено Юли 14, 2009 Автор Отговорено Юли 14, 2009 052/ 606916 Е мерси много за телефона утре ще му звънна на човека да запазим час тогава Цитирай
ultramega Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 И аз знам, че работи, но доколкото са ми разказвали не дава да се усилва много апаратурата, ако това означаваше "където ще мога да скъсам жицата на воля". А да прав си. Но всички други репетиционни май групи са си ги направили за лично ползване и не ги отдават под наем, така че Васко отава един монополист и прави каквото си иска Чувал съм даже че на някой хора им отказва да свирят там. А дано да се появи и негова конкуренция(но имайки предвид ниските доходи от такъв бизнес във Варна се съмнявам) Цитирай
Vidoc Отговорено Юли 16, 2009 Автор Отговорено Юли 16, 2009 Тоя пич верно е ангажиран вчера 15.07.2009 му званях каза да му се обадя чак след 25.07.2009 бати аз графика Цитирай
Recommended Posts