EpicMe Отговорено Юли 2, 2010 Share Отговорено Юли 2, 2010 Пробвай с ръкавици без пръсти,видях един пич на едно клипче да свири с такива поради същият проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ViciouS Отговорено Юли 2, 2010 Share Отговорено Юли 2, 2010 Да аз вкъщи имам едни рокерски, кожени 8-9 лева струват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
R.Vengeance Отговорено Юли 3, 2010 Share Отговорено Юли 3, 2010 То в тая жега особенно,с ръкавици нема ли да се потят повече? Инак и на мене ми се потят често,по принцип си ги бърша с кърпа,но не помага особенно,щот пак се потят после и така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юли 3, 2010 Share Отговорено Юли 3, 2010 (Редактирано) ^ ^^ ^^^ Пробвах в климатизирана (охладена) стая да свиря, настройваш, дрънчиш. Излизаш на жегата с черен калъф с китара вътре настроена "на хладно", пбириаш се вадиш и тя се дропнала с 2 тона. Айде малко физика да вметнеме! На студено материалите се "свиват", на топло се "разтеглят". Дървото и метала имат различна линейна температурна деформация. Като тази на дървото може да се пренебрегне. Сами преценете какво става със струните! Така, че и на климатик да седите за да не се потите ви бяга настройката! А каква ли става ако сте си настроили китарата "на топло" и я оставите 1 час в студена стая??? Редактирано Юли 3, 2010 от gtotev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordantcho Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 измивате се мното добре със сапун(не с гел и тн), свирите 45 мин, после пак и така.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 Добре какъв е проблемът просто да си бършете ръцете от време на време? Аз си имам няколко парцала в кутията и постоянно бърша както ръцете, така и струните, а напоследък мажа струните с Дънлоп 65 и съм супер доволен, въпреки че съм с един евтин комплект от 7 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) ^ ^^ ^^^ Пробвах в климатизирана (охладена) стая да свиря, настройваш, дрънчиш. Излизаш на жегата с черен калъф с китара вътре настроена "на хладно", пбириаш се вадиш и тя се дропнала с 2 тона. Айде малко физика да вметнеме! На студено материалите се "свиват", на топло се "разтеглят". Дървото и метала имат различна линейна температурна деформация. Като тази на дървото може да се пренебрегне. Сами преценете какво става със струните! Така, че и на климатик да седите за да не се потите ви бяга настройката! А каква ли става ако сте си настроили китарата "на топло" и я оставите 1 час в студена стая??? Е па ние моеме като идеме на топло па да си е настроиме Какви са тия драми бе шефе? Каква според теб е разликата между вън и "студена стая"? Ако имаш предвид хладилна камера, ок, ама според мен в климатизирана стая не е по-малко от 25-26 градуса, на вън да е 30...голямата разлика. А да не би през деня като стои на 30 градуса и вечерта като се захлади и стане 25 пак не е същото? Някои хора си умират да търсят под вола теле Редактирано Юли 5, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flame Отговорено Юли 5, 2010 Share Отговорено Юли 5, 2010 А каква ли става ако сте си настроили китарата "на топло" и я оставите 1 час в студена стая??? Ще я боли... и ще агонизира Това, което лими казва, е в отношение със здравето. Интересно ми е доколко наистина добрата физическа форма играе роля при свиренето, било то при фактора "потене"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts