Polyphone Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Евала на бандата! А вокалът наистина е много як! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) Браво на Иван Нахален за доброто попадение! Присъединявам се към адмирациите за вокала - на бандата още й личи, че свири малко суровичко, но парчето е от репетиции все пак, ще се стикова! Но тоя вокалист... Да си призная, за първи път чувам издържано и нахъсено пеене, съчетано с ВЕЛИКОЛЕПЕН АНГЛИЙСКИ! Отворих си нарочно текста на парчето, човекът няма никакъв акцент, няма "разквакани" и преекспонирани вокали, които родните пьевци и пьевици тиражират всеки път, само щом си отворят устата да изпеят и една фраза на английски (и Мюзик Айдъл просто "лъщеше" с тази грозна характеристика, но вероятно това е и част от "екстрите" на домораслите, естрадно моделирани преподаватели по поп пеене!?!?). Няма грубо произнасяне на "т" и "л", които също са проблем за доста хора, "скоропоговорките" са си на място. Да не говорим за трудността на точно този тип "мъжко фразиране" - здрава атака, точен тон и кратки трайности, и изразително, и тембристо..., и диапазон, и великолепен усет не просто за музиката като такава, а за МЕЛОДИЯТА НА ЕЗИКА (щото и това го има)! Аре стига съм говорила глупости. Браво! Чакам още! Редактирано Юли 15, 2009 от Angelina Цитирай
ultramega Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Браво на бандата Аз подозирам че вокала не е българин, но все пак YES да каже Цитирай
YES Отговорено Юли 15, 2009 Автор Отговорено Юли 15, 2009 Да, певеца ни е израстнал в Англия - може би за това почти няма акцент. Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Страхотно!!!Много кефи изпълнението...Но най ме изкефи вокала-жесток е и пее много вярно...Много ми е интересно как звучите със собствени композиции??Може ли да ме ориентирате къде мога да чуя ваши собствени песни(а и други кавъри които сте правили)???Продължавайте със същия хъс и занапред Цитирай
YES Отговорено Юли 19, 2009 Автор Отговорено Юли 19, 2009 Нямаме авторски все още и не сме рок-насочена банда - това парче беше случайност. Цитирай
Recommended Posts