the_gorer Публикувано Ноември 10, 2005 Share Публикувано Ноември 10, 2005 Когато пусна ICQ (ползвам автентичния клиент, гадното зелено цветенце, дето винаги забива ) и копелето автоматично бара в настройките на звуковата ми карта. Независимо кой вход съм включил за запис, ICQ-то винаги го слага на Microphone. Очевидно, идеята е на потребителя да му е лесно да си лафи чрез микрофон с приятели по ICQ и да не му се налага да превключва на ръка, но все пак, мен това ме дразни, защото не ползвам микрофонния вход за нищо и всеки път, когато искам да репетирам или да записвам, ми се налага на ръка да върна настройките на LIne In, понеже ICQ-то ги е променило докато не съм свирил. Разгледах настройките в ICQ клиента - не ми се мярна нищо за звук, микрофони и прочее. :think: Забелязах, че и некои други подобни пръдни ми го играят този номер. Нямам желание да инсталирам Миранда, Миринда, Фанта, КоопКола и подобните. Преди ползвах Тилиън, заебах и него. Та, как да разрешим този проблем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Щеш не щеш... http://miranda-im.org Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Вземаш си звукова карта, която няма мик. вход и си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elmo Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 http://miranda-im.org неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :stop: www.qip.ru само да те предупредя, че няма функция за пращане на файлове. За сметка на това е много по-леко от стандартното ICQ, няма банери, има някой хитри възможности, като Invisibility check, както и доста яки картинки :-) Вече съм зарибил всичките ми познати и всички минаха на такова. мноо яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 10, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2005 Не знам за МирИнда, ама Trillian си има поддръжка на всичко - трансфер на файлове, уебкамера и прочее. И все пак предпочитам да ползУвам оригиналните месинджъри. И тъй, излиза, че няма решение на проблема с ICQ-то. :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Когато пусна ICQ (ползвам автентичния клиент, гадното зелено цветенце, дето винаги забива ) и копелето автоматично бара в настройките на звуковата ми карта. Независимо кой вход съм включил за запис, ICQ-то винаги го слага на Microphone.Очевидно, идеята е на потребителя да му е лесно да си лафи чрез микрофон с приятели по ICQ и да не му се налага да превключва на ръка, но все пак, мен това ме дразни, защото не ползвам микрофонния вход за нищо и всеки път, когато искам да репетирам или да записвам, ми се налага на ръка да върна настройките на LIne In, понеже ICQ-то ги е променило докато не съм свирил. Разгледах настройките в ICQ клиента - не ми се мярна нищо за звук, микрофони и прочее. :think: Забелязах, че и некои други подобни пръдни ми го играят този номер. Нямам желание да инсталирам Миранда, Миринда, Фанта, КоопКола и подобните. Преди ползвах Тилиън, заебах и него. Та, как да разрешим този проблем? използвай ето тзи уеб версия, на Кюто и няма да имаш проблеми, www.icq.com/icq2go/web.html и разкарай инсталационната, в много от случайте когато има някакъв музикален софтуер, портовете се препокриват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 10, 2005 Share Отговорено Ноември 10, 2005 Щом държиш на клиента на Mirabilis - ръчкай го, и пиши по форумите им Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 SIM Оупън сорс руско производство Поддържа icq sim aim и тн шитни немам проблеми с мик-а под win XP ПРоблема е че се сдухва само след време.. по често трябва да се преинсталира Аз сега например трябва да го стартирам по два пъти.. веднъж пък някакъв длл се беше прецакал и изобщо не се стартираше.. като цяло обаче ме радва повече щото няма кьорав банер. На български е преведено също.. имал съм и проблеми с трансфер на файлове през него но смятам че като цяло е простотия да се прави през чат клиент.. ами това е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tihomir.lazarov Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Аз лично ползвам това (под Линукс, ама май и за Уиндоус го има): http://gaim.sourceforge.net/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Има много лесно разрешение. При свирене ползвай АСИО драйвер или съответната симулация на АСИО драйвер - ASIO4ALL. На хоста, който поддържа АСИО не му пука дали айсиктира ще превключи на микрофон или не Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 12, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2005 Има много лесно разрешение.При свирене ползвай АСИО драйвер или съответната симулация на АСИО драйвер - ASIO4ALL. На хоста, който поддържа АСИО не му пука дали айсиктира ще превключи на микрофон или не На ASIO FX Processor му пука - иска в Recording настройките да е включен Line in. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 13, 2005 Share Отговорено Ноември 13, 2005 http://miranda-im.org неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :stop: www.qip.ru само да те предупредя, че няма функция за пращане на файлове. За сметка на това е много по-леко от стандартното ICQ, няма банери, има някой хитри възможности, като Invisibility check, както и доста яки картинки :-) Вече съм зарибил всичките ми познати и всички минаха на такова. мноо яко Абе тоя qip готин, ама не разбрах как да направя да ми се попъпват съобщенията, и как да са на отделни джамове .. иначе не е лош... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elmo Отговорено Ноември 13, 2005 Share Отговорено Ноември 13, 2005 Абе тоя qip готин, ама не разбрах как да направя да ми се попъпват съобщенията, и как да са на отделни джамове ..иначе не е лош... хм, ами за отделни джамове незнам дали може, аз така ми е много по-удобно, като са на един предполагам и ти ще свикнеш. Ако се налага да чатиш с повече от 4-5 човека едновременно е просто супер така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts