Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Когато пусна ICQ (ползвам автентичния клиент, гадното зелено цветенце, дето винаги забива :ph34r:) и копелето автоматично бара в настройките на звуковата ми карта. Независимо кой вход съм включил за запис, ICQ-то винаги го слага на Microphone.

Очевидно, идеята е на потребителя да му е лесно да си лафи чрез микрофон с приятели по ICQ и да не му се налага да превключва на ръка, но все пак, мен това ме дразни, защото не ползвам микрофонния вход за нищо и всеки път, когато искам да репетирам или да записвам, ми се налага на ръка да върна настройките на LIne In, понеже ICQ-то ги е променило докато не съм свирил.

Разгледах настройките в ICQ клиента - не ми се мярна нищо за звук, микрофони и прочее. :think:

Забелязах, че и некои други подобни пръдни ми го играят този номер.

Нямам желание да инсталирам Миранда, Миринда, Фанта, КоопКола и подобните. Преди ползвах Тилиън, заебах и него.

Та, как да разрешим този проблем?

Отговорено

неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :stop:

www.qip.ru

само да те предупредя, че няма функция за пращане на файлове. За сметка на това е много по-леко от стандартното ICQ, няма банери, има някой хитри възможности, като Invisibility check, както и доста яки картинки :-) Вече съм зарибил всичките ми познати и всички минаха на такова. мноо яко :)

Отговорено

Не знам за МирИнда, ама Trillian си има поддръжка на всичко - трансфер на файлове, уебкамера и прочее.

И все пак предпочитам да ползУвам оригиналните месинджъри. :)

И тъй, излиза, че няма решение на проблема с ICQ-то. :think:

Отговорено
Когато пусна ICQ (ползвам автентичния клиент, гадното зелено цветенце, дето винаги забива :)) и копелето автоматично бара в настройките на звуковата ми карта. Независимо кой вход съм включил за запис, ICQ-то винаги го слага на Microphone.

Очевидно, идеята е на потребителя да му е лесно да си лафи чрез микрофон с приятели по ICQ и да не му се налага да превключва на ръка, но все пак, мен това ме дразни, защото не ползвам микрофонния вход за нищо и всеки път, когато искам да репетирам или да записвам, ми се налага на ръка да върна настройките на LIne In, понеже ICQ-то ги е променило докато не съм свирил.

Разгледах настройките в ICQ клиента - не ми се мярна нищо за звук, микрофони и прочее. :think:

Забелязах, че и некои други подобни пръдни ми го играят този номер.

Нямам желание да инсталирам Миранда, Миринда, Фанта, КоопКола и подобните. Преди ползвах Тилиън, заебах и него.

Та, как да разрешим този проблем?

използвай ето тзи уеб версия, на Кюто и няма да имаш проблеми, www.icq.com/icq2go/web.html

и разкарай инсталационната, в много от случайте когато има някакъв музикален софтуер, портовете се препокриват

Отговорено

SIM

Оупън сорс руско производство :bravo:

Поддържа icq sim aim и тн шитни

немам проблеми с мик-а под win XP

ПРоблема е че се сдухва само след време..

по често трябва да се преинсталира ;)

Аз сега например трябва да го стартирам по два пъти.. веднъж пък някакъв длл се

беше прецакал и изобщо не се стартираше.. като цяло обаче ме радва повече

щото няма кьорав банер. На български е преведено също..

имал съм и проблеми с трансфер на файлове през него но смятам

че като цяло е простотия да се прави през чат клиент..

ами това е ;)

Отговорено

Има много лесно разрешение.

При свирене ползвай АСИО драйвер или съответната симулация на АСИО драйвер - ASIO4ALL.

На хоста, който поддържа АСИО не му пука дали айсиктира ще превключи на микрофон или не B)

Отговорено
Има много лесно разрешение.

При свирене ползвай АСИО драйвер или съответната симулация на АСИО драйвер - ASIO4ALL.

На хоста, който поддържа АСИО не му пука дали айсиктира ще превключи на микрофон или не B)

На ASIO FX Processor му пука - иска в Recording настройките да е включен Line in.

Отговорено

неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :stop:

www.qip.ru

само да те предупредя, че няма функция за пращане на файлове. За сметка на това е много по-леко от стандартното ICQ, няма банери, има някой хитри възможности, като Invisibility check, както и доста яки картинки :-) Вече съм зарибил всичките ми познати и всички минаха на такова. мноо яко :lol:

Абе тоя qip готин, ама не разбрах как да направя да ми се попъпват съобщенията, и как да са на отделни джамове ..

иначе не е лош...

Отговорено
Абе тоя qip готин, ама не разбрах как да направя да ми се попъпват съобщенията, и как да са на отделни джамове ..

иначе не е лош...

хм, ами за отделни джамове незнам дали може, аз така ми е много по-удобно, като са на един :D предполагам и ти ще свикнеш. Ако се налага да чатиш с повече от 4-5 човека едновременно е просто супер така :lol: