fusion Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 (Редактирано) Здрасти Не, че на някого трябва да му дреме, но известно време не бях пускал ъпдейт... Затова сега реших да пусна всичко, което е готово до степен, в която е поносимо за слушане Набързо надраскана работна задна обложка Ето и линк към музиката По-добре ще е да слушате нещата подред, аз съм им сложил номерца Благодаря предварително, дано и този път се намери някой с желание да коментира Поздрави и успехи! Редактирано Юли 7, 2009 от fusion Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Не го слушах детайлно, че ме дразни миди звука, но евала за положеният труд! Добри идеи и концепция, пожелавам ти да успееш да го съживиш с инструменти! Успех! Цитирай
fusion Отговорено Юли 7, 2009 Автор Отговорено Юли 7, 2009 Благодаря ви за бързите отзиви, приятели! Като цяло ми харесва, че усещам някаква вълна на подкрепа, колкото и да е онлайн и въпреки, че общо взето малко неща показвам от така наречения "проект" Благодаря сърдечно за което, има голямо значение! Относно миди звука - не смея да го семплирам, защото първо няма да ми хареса колкото и да се старая като не е изсвирено и второ не съм чак толкова добър в семплирането, просто ми липсва опит... по-сериозно звучене - след скорошните опити за запис на нещо с колегата Златанов Ако имате конкретни критики - хвърляйте директно, не страдам от такива проблеми "ако няма да говориш хубаво не говори", даже обратното май Благодаря ви още веднъж! Цитирай
odisey Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Начи .... 1. Евалата! Много музика, идеи и т.н. Кефят ме доста от мелодиите. 2. Интересно ми е как ги правиш мидитата, смисъл софт, или контролер или там квото е 3. Тва ако се направи с инструменти ше рулира 4. Супер много бе човек колко време си го правил баси ... ))) Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Лично на мен ми харесва много. Концепцията е леко ала ДТ. Малко се дразня, че уинампа не ми плейва миди ( с аудиофил192 съм) и трябва да ги плейвам през гитар про. Това ако се запише ще стане много готина музика Поздравления за готината музика. Цитирай
fusion Отговорено Юли 10, 2009 Автор Отговорено Юли 10, 2009 Хех мерси и на вас, момчета Значи... как ги пиша, мисля си нещо на китарата/баса, пиша на GuitarPro и доразвивам там, за съжаление не разполагам с контролер и само чрез мишка и клавиатура Тъпичко, ама... немотия Карай Колко време... няколко месеца, не знам Драснах един ден овертюрата, беше май февруари и реших да пробвам дали от едно 4-минутно инструменталче мога да издърпам цял албум... така че по-скоро се пробвам Доколко успявам - не знам. Някой ако иска мога и в gp5 формат да пращам Идеята относно разпространението е "против парите, за разпространението", с две думи: като е готово се пуска за свободно сваляне при положение, че се съгласиш да го разпространяваш възможно най-много Тва е, стискайте палци Още веднъж мерси за времето и коментарите! Цитирай
Fenix Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Мене ме кефи! Чух само Lab, че нямам време, ма ме накефи. На работната обложка не ми харвсва шрифта. Знам че си им голям фен, ама все пак Я прати GPто на лаб, може ли? Цитирай
BlindVictim Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Plague звучи точно като мелодия от електронна игра. Много радва. Цитирай
fusion Отговорено Юли 10, 2009 Автор Отговорено Юли 10, 2009 (Редактирано) Линк към парчетата, които пуснах в gp5 формат Понеже им слагам странни "работни" заглавия (те и тия, дето съм написал са работни, де) пояснявам файловете в архива на какво отговарят Действие І Сцена 1 - работи се Сцена 2 - I.K.Snak Lab.gp5 Сцена 3 - MS1.gp5 Сцена 4 - Sands Of Time.gp5 Сцена 5 - CYE.gp5 Действие ІІ Сцена 1 - Digital Dream.gp5 Сцена 2 - Plague.gp5 Сцена 3 - BRS.gp5 Сцена 4 - Loved.gp5 Сцена 5 - работи се Действие ІІІ - работи се Хах, а иначе за фенщината... ъм наистина не е било нарочно И осъзнавам колко брутално ще е да пусан това например: Благодаря за отзивите! И нещо искате да ми кажете ли, Nintendo rulzzz! Редактирано Юли 10, 2009 от fusion Цитирай
fusion Отговорено Юли 15, 2009 Автор Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) ще ъпдейт Нахвърлих си вече идеите за първо и второ действие, работя по трето - както ще видите пуснал съм началото на първата сцена Мерси пердварително за евентуалните коментари... Знам, че изисквам малко множко от вас (50 минути са трудни за изтърпяване), но знам и че все ще се намери някой достатъчно сбъркан тип да си отдели от времето - поне досега винаги е имало Редактирано Юли 15, 2009 от fusion Цитирай
Burton Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Много интересни идеи, еваларка за ентусиазма и огромния труд който си положил! Определено ми харесват композициите! Пожелавам ти да успееш да ги запишеш с истински инструменти, както си му е реда...тогава всичко ще звукне с пълния си потенциал! Още веднъж - ! Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 а що не ги пуснеш през читави ВСТ инструменти? идеите са наистина доста читави, но тоя дженерал миди звук...е, освен и в това ако не вкарваш артистичен смисъл Цитирай
Recommended Posts