Jump to content
Българският форум за музиканти

Онлайн магазини за барабани!


Recommended Posts

Здравейте драги барабанисти! Искам да попитам дали някой от тук регистрираните си е поръчвал барабани от някакъв интернет магазин за музикални инструменти! Ако да, моля да дадете някакво инфо или координати и ако може да кажете как става цялата работа! Също какви ви са впечатленията и имате ли препоръки - смисъл струва ли си или не главоболието!

Мерси предварително

Поздрави :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.thomann.de/gb/index.html и http://www.musicstore.de/ от немските маи най-големите и най-сигурните имаше някаде тема в раздел "китара" маи за онлайн магазини а в всеки имаше и за барабани аиде малко наготово- http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=43562.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за инфото- а някой случайно купувал ли си е нещо и може ли да каже как става?
просто трябва да имаш дебитна карта с кинти и си правиш поръчката.Просто нещата са толкова прости,направено по най-лесния начин,за да ти вземат паричките.Аз доста неща съм си исписвал,но някои работи съм си ги купувал и от магазин.Някак си има работи които трябва първо да ги чуеш на живо как звучат,преди да си дадеш парите.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се лъжеш, само с кредитна става. Аз имах такъв неуспешен опит с дебитна, после сумати време и разправии докато освободят сумата обратно....трябваше да звъня до томан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плащането в www.thomann.de става не само с кредитна карта а и с банков превод по сметка, която ще ви посочат от томан ако им пишете един мейл на drums@thomann.de Този метод обаче е бавен и скъп тъй като превода до там ще стигне за около 3 дни, после има 2-3 дни да потвърдят и изпратят поръчката и заедно с 5-7 дни за доставка отиде половин месец.

Аз лично вече няколко пъти пазарувам от там с кредитна карта и нямам никакви забележки - нещата идват навреме, опаковани са двойно и тройно с пълнеж от

Най-добрият начин ако нямате кредитна карта е чрез paypal, където може да си регистрирате всяка банкова сметка без да имате кредитна карта. В белите страни става и с наложен платеж директно чрез куриера който ви ги доставя но за България не предлагат тази услуга.

 

Другият сайт който съм ползвал е www.musicstore.com - пак е немски и е също толкова добре зареден колкото Томан. Нещата са на същите цени с малки разлики. Там плащането става по същите начини. Още повече че за доставките до България отговаря една българка която работи там - казва се Мария Милева и при запитване ще ви направи оферта с цени, начини на плащане, срокове на доставка и всичко останало и то на българки. Можете да им пишете директно на този мейл: export-es@musicstore.de

 

и двата сайта са сигурни и проверени, поне при мен досега не е имало проблеми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.