drummer89 Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Здравейте драги барабанисти! Искам да попитам дали някой от тук регистрираните си е поръчвал барабани от някакъв интернет магазин за музикални инструменти! Ако да, моля да дадете някакво инфо или координати и ако може да кажете как става цялата работа! Също какви ви са впечатленията и имате ли препоръки - смисъл струва ли си или не главоболието! Мерси предварително Поздрави Цитирай
rinti Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 http://www.thomann.de/gb/index.html и http://www.musicstore.de/ от немските маи най-големите и най-сигурните имаше някаде тема в раздел "китара" маи за онлайн магазини а в всеки имаше и за барабани аиде малко наготово- http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=43562. Цитирай
drummer89 Отговорено Юли 7, 2009 Автор Отговорено Юли 7, 2009 Мерси много за инфото- а някой случайно купувал ли си е нещо и може ли да каже как става? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Има 100 теми за Томан и другите шопове с ВСЯКАКВО инфо вътре. Търси малко! Цитирай
evans Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Мерси много за инфото- а някой случайно купувал ли си е нещо и може ли да каже как става?просто трябва да имаш дебитна карта с кинти и си правиш поръчката.Просто нещата са толкова прости,направено по най-лесния начин,за да ти вземат паричките.Аз доста неща съм си исписвал,но някои работи съм си ги купувал и от магазин.Някак си има работи които трябва първо да ги чуеш на живо как звучат,преди да си дадеш парите. Цитирай
rinti Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Аз ли се лъжа или с дебитна не ставаше?!? Цитирай
mike_portnoy Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Не се лъжеш, само с кредитна става. Аз имах такъв неуспешен опит с дебитна, после сумати време и разправии докато освободят сумата обратно....трябваше да звъня до томан. Цитирай
evans Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Аз маса работи си исписах с дебитна карта,дори и на версия искаха да ми дават. Цитирай
drummer89 Отговорено Юли 12, 2009 Автор Отговорено Юли 12, 2009 От чужбина става въпрос, зашото виждам че има по евтини работи отколкото тук. Цитирай
darmonko Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Плащането в www.thomann.de става не само с кредитна карта а и с банков превод по сметка, която ще ви посочат от томан ако им пишете един мейл на drums@thomann.de Този метод обаче е бавен и скъп тъй като превода до там ще стигне за около 3 дни, после има 2-3 дни да потвърдят и изпратят поръчката и заедно с 5-7 дни за доставка отиде половин месец. Аз лично вече няколко пъти пазарувам от там с кредитна карта и нямам никакви забележки - нещата идват навреме, опаковани са двойно и тройно с пълнеж от Най-добрият начин ако нямате кредитна карта е чрез paypal, където може да си регистрирате всяка банкова сметка без да имате кредитна карта. В белите страни става и с наложен платеж директно чрез куриера който ви ги доставя но за България не предлагат тази услуга. Другият сайт който съм ползвал е www.musicstore.com - пак е немски и е също толкова добре зареден колкото Томан. Нещата са на същите цени с малки разлики. Там плащането става по същите начини. Още повече че за доставките до България отговаря една българка която работи там - казва се Мария Милева и при запитване ще ви направи оферта с цени, начини на плащане, срокове на доставка и всичко останало и то на българки. Можете да им пишете директно на този мейл: export-es@musicstore.de и двата сайта са сигурни и проверени, поне при мен досега не е имало проблеми Цитирай
Recommended Posts