pianistkata Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Здравейте на всички! Интересувам се от реалната цена на едно пиано и ще съм ви благодарна,ако някой ми даде представа за него!Пианото е немнско с четири цифрен номер,за което знам,че е старо... A.H.FRANCKE Hof-Pianoforte-Fabrik LEIPZIG Ако някой може да ми даде информация моля да ми пише на e-mail: afrodita_90@abv.bg Благодаря предварително! Цитирай
maestro Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Продавам немско пияно A. H. FRANCKE Hof-Pianoforte-Fabrik LEIPZIG 400лв. Русе, E-mail: katrin003@abv.bg, Тел./GSM: 0889154328..0878154328, ... ...... antikes Klavier. Dekoratives altes Klavier der Marke A.H. Francke, Hof-Pianoforte-Fabrik, Leipzig zvk. Preis: 150,00 EUR VHB. Telefon: Telefon: ... .... б.а. Защо винаги в БГ е по-скъпо бе... Цитирай
7thString Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Защото сме супер богати и имаме повече мерцедеси на глава от населението отколкото в родината им(на мерцедесите) Цитирай
byschmidt Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Пианото ви е произведено преди 1925 г. -това е годината в която Francke се обединяват със Sponnagel. Много е важно в какво състояние е.На напълно реставрирано и работещо такова пиано в България цената му е около 1500-2000 лв. Успех. Цитирай
Recommended Posts