Django Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Привет колеги , абе от много време търся в България едни струни на D'Addario Къде ли не обиколих , и май ще трябва да си ги поръчвам от нета , което излиза скъпо но ще видим . Значи те са по-спецефични от другите които са за акустична китара . Става въпрос зa " D'Addario Gypsy Jazz strings " - моделите от тази серия мисля че бяха два Единия е - EJ83M Medium 11-45 и другия EJ83L Light 10-44 . Ето пък тук са от официалния сайт на D'Addario EJ83M_Medium_11-45 и EJ83L_Light_10-44 . Някой виждал ли ги е и има ли представа от къде да си го купя в България ( не през интернет ) . Поздрави Цитирай
badValue Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) като огледах не са чак толкова скъпи "онлайн".... препоръчителна на сайта - $10 , а могат да се намерят за $25(ред. - цена с доставка)- 3 чифта ....което си е приятна според мен цена за такава екзотика, пък и не са кой знае колко много чифта да не можеш да ги опотребиш цял живот... тъкмо докато им свикнеш и трябва да си купуваш нови Редактирано Юли 3, 2009 от badValue Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 А на тези някой попадал ли е : Savarez Argentine strings for gypsy jazz guitar . . Френски са , ако някой знае кой доставя струни на Savarez в БГ .Мисля че тука има , но не съм сигурен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 ...откъде да си го купя в България ( не през интернет)... А кое му е лошо на пазаруването през Нета? Защото аз мога да намеря всичко, за което питаш... Цитирай
badValue Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) @BT препоръчително е да имаш КредитнаКарта .. и да не те е страх да я използваш.... ама на тебе ли да обяснявам @Django - тебе май те мързи да търсиш..... има ги(саварез), но са по скъпи Редактирано Юли 3, 2009 от badValue Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 А кое му е лошо на пазаруването през Нета? Прав си , но аз до сега не съм пазарувал през интернет И може да се окажат тия струни първата ми поръчка ^ препоръчително е да имаш КредитнаКарта .. и да не те е страх да я използваш.... ама на тебе ли да обяснявам Хе-хе-хе имам Но все пак исках да разбера дали мога да си поръчам от каталог да ми ги доставят Ще се по-ровя по-още магазини и ще питам , мерси Цитирай
badValue Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 в ебай.ком.. излизат на 1ва, страница.... (не че има втора) Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 За ebay.com не бях проверил , но знам че ги има Има страшно много неща , но идеята ми е да не ги купувам от интернет . Ако исках да си ги купя от нета до сега щях да си ги купя със сигурност Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 А кое му е лошо на пазаруването през Нета? Защото аз мога да намеря всичко, за което питаш... Браво Значи да разбирам че си нещо като дистрибутор или подобно Цитирай
badValue Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 ми като имаш време чакай.... някой може да се сети да ги внася (заради теб).. но едва ли ще са на много по- добра цена Цитирай
Icarus Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Официален представител за България на Дадарио са Динакорд. Сайтът им е pro-technica.com, има си там телефони, адреси, мейли, питай ги Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) ми като имаш време чакай.... някой може да се сети да ги внася (заради теб).. но едва ли ще са на много по- добра цена Така е , едва ли някой ще търси точно тези струни в БГ . Аз съм май единствения , като отидох в Динакорд , малкия ЦУМ и Камертон да ги питам , пичовете ме гледаха особено Но пък ... както е тръгнало ще си поръчам от нета Поздрави Редактирано Юли 3, 2009 от Django Цитирай
badValue Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) ^Icarus като казваш върти ми се че като съм ходил последно там (ямаха- дружба ,преди 4-5 месеца) на "стенда" с струни имаше такива .. но не съм сигурен за кой размер точно 10 или 11 ... .. звънни все пак в "ДРУЖБА" Редактирано Юли 3, 2009 от badValue Цитирай
Django Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Ок , мерси Може да се окаже че ги има , аз точно в този магазин в жк.Дружба не съм ходил Направо отивам да видя какво е положението там Цитирай
Icarus Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Няма проблеми и да им драснеш един мейл - веднъж пазарувах едни слушалки оттам и ги питах дали имат в наличност точно тоя модел, до един час ми бяха отговорили, имаха ги, и всичко ток и жици. Цитирай
Recommended Posts