billymilano Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Препоръчайте ми моля слушалки, които да включвам в комбото и да предават точна динамика и диапазон. Абе всъщност да се чува хубаво и вярно... и да не са някакви от 1000 лева... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) AKG K-271 Beyerdynamic DT 770 Sennheiser HD 280 Pro Какво значи "да не са някакви от 1000 лева" Ако си решил да дадеш 300-400 лв за слуХтялки с това по-горе няма да сгрешиш!!! Редактирано Юли 3, 2009 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
billymilano Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) малко скъпички ми идват тия... 400 лева, не съм сигурен че имам слух за слушалки от 400 лева.. Но пък ревютата им са добри... Кой внася АКГ в БГ? Редактирано Юли 3, 2009 от billymilano Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Ами тогава вземаш AKG k-141 и си готов 100-ина лв. са Цитирай
billymilano Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 не, аз мога да дам и 400, въпросът е дали ще успея да ги оценя Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) Оооо... разликата е ушевадна. Ще чуеш! Гарантирам.... Трбява да си глух за да не "видиш" разликата... Аз те съветвам така или иначе ще даваш пари за слушалки, ориентрай се към Beyerdynamic DT 770. Особено ако се занимаваш и със хоум рекърдс ще са ти от голяма полза Айде! Редактирано Юли 3, 2009 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
billymilano Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 кажи ми моля те къде мога да ги видя? В Динакорд? Фактор? Цитирай
Dread Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Към автора: Ти свирил ли си досега продължително със слушалки? Дори и да са хубави е ужасно, гаранция ти давам. Аз лично предпочитам комбото да е адски намалено, отколкото да съм със слушала. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Beyerdynamic има в Динакорд както и АКГ. За МК Фактор знам само за АКГ. Цитирай
billymilano Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Dread, ами свирил съм, но мойте Филипс са ужасни просто. А иначе продължително, чак пък толкова продължително не съм... След Дъжда, много благодаря Цитирай
BWC Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Охх и аз имам едни берингер за 50 лв . Виж да клийн се ядва ама надуя ли диста става отвратително .. няма ни6то общо с това което трябва да е . То едно бучене високите ще ми пръснат ушите , ниските боботят .. гадна работа , а уж са си за китара с голям жак са . С интерес ще следя развитието на темата ... само ако може да помоля съветващите да пишат и цените на съветите си XD Цитирай
Kanara27 Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Oт комбо сигурно е отвратително, аз свиря от V-amp2 и ме кефи. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Ако комбото не е някое симулационно няма смисъл от слушалки . Line6 , Behringer Vampyre , etc. - OK. Ама на друго надали ... Oт комбо сигурно е отвратително, аз свиря от V-amp2 и ме кефи. Това какво трябваше да значи? Че V-amp2 те кефи повече от комбото или че звука от изхода за слушалки на V-Amp2 е по-добър от този на изхода на комбо? Цитирай
Slav Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 Чувате отвратително, тъй като при включените слушалки китарният говорител не оцветява и на драйв канал всъщност чувате просто дистортнатия сигнал от китарата, а всички знаем какво става, когато включим китара през дисторшън в некитарен говорител. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 Да, и аз да кажа И супер слишалки да имаме, включени в комбо е гадно, освен ако нямаме спийкър симулация на изхода за слушалки. Иначе, тези слушалки, които съм написал по-горе са повече от чудесни за целта, но не очаквай слушалката да изкара саунд като китарна 12-ка Цитирай
Recommended Posts