sw1tched Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 Здравейте, от края на миналата година свиря в групата , това е първото ни записано парче откакто се присъединих. Записа е мое дело (като за възможността да запишем барабаните трябва да благодарим на vhcs ) и ще се радвам да прочета вашите мнения и критики преди финалната версия на микса. За ценителите на живите барабани ще поясня, че няма семпли и всичко е the real deal link Когато съм готов с микса ще пусна и цялата песен. EDIT: Цялата песен: link Цитирай
bobalan Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 аууу, това женски вокал ли е? Звучи адски интересно! Само текста не го разбрах, но иначе вокала е убиец. Цитирай
zwero Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Женски вокали... това да не е майтап, иначе звучи много яко. Цитирай
Slipaway Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Доста яко се е получило! Евала на Били и Владо и на всички всъщност! Чакам цялата песен и всъщност се питам не е ли време вече за официално издаване на нещо, я сплит, я ипи?;p Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 2, 2009 Автор Отговорено Юли 2, 2009 За неверниците: Ето и клипче от концерт: http://www.youtube.com/watch?v=NauPzfbWcM8 Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 2, 2009 Автор Отговорено Юли 2, 2009 Доста яко се е получило! Евала на Били и Владо и на всички всъщност! Чакам цялата песен и всъщност се питам не е ли време вече за официално издаване на нещо, я сплит, я ипи?;p Трябва да измислим повечко песни за целта, а все някой е извън БГ през лятото и нещата вървят малко бавно, но надявам се славно Като се върне Били мисля да се заемем с композиране, а после Цитирай
jFog Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 уе уеееееееее... тоа скакауец много вика.. Арчито енимичката да лапа и да се потапя , блаканския бюст жи а размачка жалко че толкова кратък семпъл си пуснал. женското присъствие има своите педимства и недостатъци 'ф корс , аре да чуем и цялото парче че стия семпли от Ютуб.. мани мани... Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 2, 2009 Автор Отговорено Юли 2, 2009 Иде и цялата песен до няколко дни. Не очаквай да е мелодична, обаче Цитирай
vhcs Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 ееее най-накрая и аз да чуя някоя готина блус банда Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 супеер! мацката кърти ,първо помислих ,че й е обработен гласа ,но като видях live-а лол наситина добро ,хареса ми музика на МАХ Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Мне, обработката се изчерпва със стандартната за каквито и да било вокали - eq, compressor, reverb, delay Цитирай
Recommended Posts