Janick_Gers Публикувано Юни 29, 2009 Share Публикувано Юни 29, 2009 (Редактирано) Ето едно авторско парче от мен. Метъл в размер 7/8. Парчето няма име.... поне за сега и уж има тук там малко етно елементи . Китара - скуайър с димарцио хъмбъкър на бридж. Ефекти - процесор корг AX1500G директно в лайн ин на компота ми. Софт за запис и обработка - Cakewalk Sonar 7. Тупаните, клавирите и баса също са писани от сонара.... не са много сполучливи ама ей го на, кво да се прави http://4storing.com/dhvkba/cbaf2f0c98da777...f0d852213c.html Редактирано Юни 29, 2009 от Janick_Gers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Юни 30, 2009 Share Отговорено Юни 30, 2009 Добро е парчето-доста в стил мейдън,звука на китарата също е впечатляващ,на мен тук ми се върти един бос гт 5,а никога не съм го ръгал в компа-ти как устрои геъра?В смисъл онова там с импедансите няма ли да ми изпуши топа ,или трябва да го прекарам през аудио картата/малко съм офтопик,ама съм впечатлен от звука на ритъм китарите/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Юни 30, 2009 Автор Share Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) Ами аз пропуснах една подробност. Значи ти си с лаптоп така ли? Е, те са си със стандартни звукови карти до колкото знам, докато аз съм с пц и съм със звукова карта - creative, която не е стандартната. Един приятел записва с лаптоп и не му излизаха много добре всякаквите ниски - бас китара, каса, флор томове, дори 6-та струна на китарата излизаше гадно. Сега..... той имаше този проблем, при теб може да не е така. Иначе геар-а беше така: Китара - процесор - звукова карта. Напълно стандартно, като обаче има и известни корекции от софтуера, но звука е главно от korg-a Редактирано Юни 30, 2009 от Janick_Gers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 с външна карта на юсб съм, и мисля оттам да прекарам процесора/през китарния вход на картата,и оттам юсб>кубейс,ама като го пробвам да не рева после,че съм зле с електрониката и поради някаква досадна разлика в импедансите може да се получи изпушване,доколкото съм чел по форумите.Иначе процесора е прост гт5,мисля че няма и преамп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Юли 1, 2009 Автор Share Отговорено Юли 1, 2009 Един познат свири и записва така. Мисля, че можеш да пробваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts