Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко хеви метъл в 7/8

Recommended Posts

Ето едно авторско парче от мен. Метъл в размер 7/8. Парчето няма име.... поне за сега и уж има тук там малко етно елементи ;). Китара - скуайър с димарцио хъмбъкър на бридж. Ефекти - процесор корг AX1500G директно в лайн ин на компота ми. Софт за запис и обработка - Cakewalk Sonar 7. Тупаните, клавирите и баса също са писани от сонара.... не са много сполучливи ама ей го на, кво да се прави :D

http://4storing.com/dhvkba/cbaf2f0c98da777...f0d852213c.html

Редактирано от Janick_Gers
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е парчето-доста в стил мейдън,звука на китарата също е впечатляващ,на мен тук ми се върти един бос гт 5,а никога не съм го ръгал в компа-ти как устрои геъра?В смисъл онова там с импедансите няма ли да ми изпуши топа ,или трябва да го прекарам през аудио картата/малко съм офтопик,ама съм впечатлен от звука на ритъм китарите/ :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами аз пропуснах една подробност. Значи ти си с лаптоп така ли? Е, те са си със стандартни звукови карти до колкото знам, докато аз съм с пц и съм със звукова карта - creative, която не е стандартната. Един приятел записва с лаптоп и не му излизаха много добре всякаквите ниски - бас китара, каса, флор томове, дори 6-та струна на китарата излизаше гадно. Сега..... той имаше този проблем, при теб може да не е така.

Иначе геар-а беше така:

Китара - процесор - звукова карта. Напълно стандартно, като обаче има и известни корекции от софтуера, но звука е главно от korg-a

Редактирано от Janick_Gers
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с външна карта на юсб съм, и мисля оттам да прекарам процесора/през китарния вход на картата,и оттам юсб>кубейс,ама като го пробвам да не рева после,че съм зле с електрониката и поради някаква досадна разлика в импедансите може да се получи изпушване,доколкото съм чел по форумите.Иначе процесора е прост гт5,мисля че няма и преамп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове