Jordan_J Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2005 Чувал ли си гайда със седем - осем ручила тогава? Като съдя по това, което чух вече, ако ти попадне такава ще сътвориш чудеса Ми май не съм... Не съм 4ак такъв спец по гайдите По-скоро съм фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Декември 1, 2005 Share Отговорено Декември 1, 2005 Брато, вече две седмици съм нереално зарибен по това парче-слушам почти само него... Ще ми се да го чуя с и с вокалчетата, така че дерзай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 3, 2005 Автор Share Отговорено Декември 3, 2005 Брато, вече две седмици съм нереално зарибен по това парче-слушам почти само него... Ще ми се да го чуя с и с вокалчетата, така че дерзай Хахахаха! Мерси много! Има не6то много българско в пар4ето сигурно затова ... Ве4е имам конкретна идея за вокалите, така 4е 6те има изненади скоро ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Чакаме... //офтопично::: Стига с тия шестици и четворки, че ще те види някой от модовете Редактирано Декември 5, 2005 от CorvusCorax Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts