alexthegreat Публикувано Ноември 7, 2005 Share Публикувано Ноември 7, 2005 Привет, не знам дали му е тук мястото на пост-а, но реших да споделя каква занимавка съм си намерил наскоро: правя една малка китарка. Ето и неколко снимки Тяло Грифче - анфас Грифче - профил Тремоло..апарата обаче не можа да фокусира повече... Какво би трябвало да се получи един ден Надявам се ако стане добре да си направя цяла колекция от китарки с по-нестандартни и красиви форми...макар и НЕпретендиращи за абсолютна достоверност. BTW Има ли някой, който си дялка миниатюрни модели? Ей тъй за обмяна на опит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Имам една запалка във формата на BC Rich Mockingbird. По-малка е от това, което ти правиш. Има си струни и даже съм свирил мелодийки на нея. Абсолютен кич. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 направи един Ibanez Iceman и те признавам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Я сега малко тука от личната колекция ... ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Това е много яко Искам и аз... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Я сега и тука малко още от колекцията ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 ще си купя JEM само заради ключодържателя или той се взима отделно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 ще си купя JEM само заради ключодържателя или той се взима отделно Той не идва с Джем-а. Правил съм го сам .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 кое? JEM-а ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aureliano Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Браво на теб, alexthegreat! Това тремоло под микроскоп ли го работиш? Но колекцията на visiondann ме съсипва! Мислел съм си да правя малки свирещи модели на гъдулки, тамбури и други. Видях го от телевизията по новините. И наистина, направих 3-4 китарки с дължина 1 педя, повечето от които подарих. Една стои още в магазин номер 6 в подлеза до Шератон. Те така и не я продадоха, но като минавам и я зървам през витрината самочувствието ми се повдига Вероятно ще си я взема някога обратно и тогава ще направя снимки.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 (Редактирано) Я сега малко тука от личната колекция ... ... Данчооо Данчо! Моя идол! Джемовете са гениални! @аlexthegreat: Браво браво! Супер изглежда, а тремолото нямам идея как си го правил, но е супер и то! От колко време майсториш китарката? Редактирано Ноември 7, 2005 от Sieger Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Те така и не я продадоха, но като минавам и я зървам през витрината самочувствието ми се повдига Вероятно ще си я взема някога обратно и тогава ще направя снимки.. Щракни я както е ф магазина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 (Редактирано) Ето и нещо от мен... Не съм ги правил аз, но в 3 размера изглеждат яко :guitar: :guitar: :guitar: Edit: Абе по Ibanez-a доста труд хвърлих та да ми пее сладко, тъй че може да се каже, че имам принос за сегашния му вид Редактирано Ноември 7, 2005 от Sieger Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Ето и нещо от мен... Не съм ги правил аз, но в 3 размера изглеждат яко :guitar: :guitar: :guitar: Edit: Абе по Ibanez-a доста труд хвърлих та да ми пее сладко, тъй че може да се каже, че имам принос за сегашния му вид хващай пилата и прави една дръжка отгоре за да прилича на Джем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 8, 2005 Браво на теб, alexthegreat! Това тремоло под микроскоп ли го работиш? Но колекцията на visiondann ме съсипва! Мислел съм си да правя малки свирещи модели на гъдулки, тамбури и други. Видях го от телевизията по новините. И наистина, направих 3-4 китарки с дължина 1 педя, повечето от които подарих. Една стои още в магазин номер 6 в подлеза до Шератон. Те така и не я продадоха, но като минавам и я зървам през витрината самочувствието ми се повдига Вероятно ще си я взема някога обратно и тогава ще направя снимки.. За съжаление тремолото хич не е добре т.е. много грубо е и ако го видите на живо ще се разочаровате...излято е от калай и после пооравено с пилички...предвижда се да го боядисам с бронзова боя. А относно свирещите модели - има един японец, който е направил около 25 см. копие на Страт....НАПЪЛНО ДЕЙСТВАЩО т.е. свирещо, дааа. Снимки има на: http://www.tetsuya-mizuno.com/guitar.html Цикайте горе в дясно до "Do you like a Guitar?" Направил е електрониката барабар с пикъпите, суичове и т.н. че даже и жак и кабел си е направил...маниак направо. И като видите снимките помнете - това е модел 25 см.! Абе направо е "гредам и не вярвам на ухите си" както казва един професор, чест гост в "Господари на ефира" !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts