Jump to content
Българският форум за музиканти

Тъжна история

Recommended Posts

Опитах да опиша с китара тъжни усещания и състояния,като разбира се ограничените умения не ми позволяват кой знае каква детайност и изразителност, но като идея горе долу звучи както си го представям. Като звук и изсвирване има доста да се пипа , но като повечето ми започнати неща, трудно се стига дотам...

http://www.4shared.com/file/114611433/1dd397b3/sad.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро парче-идеята е яка и е изсвирено с мисъл и чувство...Момента към края там където вкарваш уа-уа ефекта много ме изкефи-много добре раздвижва парчето.Успех за напред... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че ти е прозвучало добре . Май е изсвирено с прекалено много чувство, та чак е поомазано "от чувства"на онова място с уа педала :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласен с това че си го поомазал с уа-уа ефекта ,даже е станало по разнообразно и въобще парчето звучи много добре....И един съвет -каквото и да е мнението ти за изсвирването не се подценявай...аз бих го омазал още по вече ако беше мое парче :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави и от мен!

Напоследък ми харесва точно такъв тип музика (макар че не съм сигурен какъв точно стил се води...) :D Надявам се, че нямаш нищо против, че я свалих...?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Мене също много ми хареса, обаче ще трябва да съм носител на лошите вести... Знам че си фен и предполагам оттам -

:D В началото не се сещах на какво приличаше, но момента 1:06 - 1:13 ме присети тотално :D

Аз лично като ми се случи така с нещо което е "мое" и много му се кефя и доста се дразня, та съжалявам. Макар да съм сигурен, че не е нарочно. Може само в моя телевизор да ми звучи като Until we say goodbye де... Просто барабаните, бекинга, дори тона на китарата.... Иначе има много яки идеи - примерно 0:30 оnwards, до основния риф...

^Instrumental (rock в повечето случай)

китарна балада

много начини има да го наречеш

Редактирано от Fenix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакво средно ми е между Сантана и Сатриани. Артикулацията ти се доближава до отривистостта на Санатана, но идеите са сатриански малко или много.

Хареса ми доста. Пък и суровият микс я кара да звучи много автентично. :)

С групата ако направите албум като онази песничка, седемдесетарската, ще бъде екстра кеф!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви че сте отделили време да слушате и да коментирате.

Angelina, ако е по скоро мечтателна отколкото тъжна мелодииката, значи не ме бива да пресъздавам моментни настроения или съм се размечтал нещо :)

Chieftain, разбира се че може да си я свалиш, дори се чувствам поласкан :cheers2:

Fenix, много точно засече приликата :D

Аз знам за нея, макар наистина в началото да си мислех че е "моя". Но и след като се сетих го оставих защото като цяло е друга и хармония и мелодия и може да мине като един вид "препратка" :D ... а и да не мине, едва ли има огромно значение.

Kurt Uvash с групата имаме вече 10-ина парчета, но уви свестен запис нямаме.... търсим си сцена , но авторските неща май никак не са на почит във възможните ни за изява клубове... а евъргриини хич не ми се свирят .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове