ultramega Публикувано Юни 28, 2009 Share Публикувано Юни 28, 2009 Опитах да опиша с китара тъжни усещания и състояния,като разбира се ограничените умения не ми позволяват кой знае каква детайност и изразителност, но като идея горе долу звучи както си го представям. Като звук и изсвирване има доста да се пипа , но като повечето ми започнати неща, трудно се стига дотам... http://www.4shared.com/file/114611433/1dd397b3/sad.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan69 Отговорено Юни 29, 2009 Share Отговорено Юни 29, 2009 Много добро парче-идеята е яка и е изсвирено с мисъл и чувство...Момента към края там където вкарваш уа-уа ефекта много ме изкефи-много добре раздвижва парчето.Успех за напред... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юли 1, 2009 Автор Share Отговорено Юли 1, 2009 Радвам се че ти е прозвучало добре . Май е изсвирено с прекалено много чувство, та чак е поомазано "от чувства"на онова място с уа педала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Страхотно ! Изкефи ме, макар да не ми прозвуча много тъжно, а по-скоро романтично. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan69 Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Не съм съгласен с това че си го поомазал с уа-уа ефекта ,даже е станало по разнообразно и въобще парчето звучи много добре....И един съвет -каквото и да е мнението ти за изсвирването не се подценявай...аз бих го омазал още по вече ако беше мое парче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Много мечтателна песен си написал, аз се изкефих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chieftain Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Поздрави и от мен! Напоследък ми харесва точно такъв тип музика (макар че не съм сигурен какъв точно стил се води...) Надявам се, че нямаш нищо против, че я свалих...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) Мене също много ми хареса, обаче ще трябва да съм носител на лошите вести... Знам че си фен и предполагам оттам - В началото не се сещах на какво приличаше, но момента 1:06 - 1:13 ме присети тотално Аз лично като ми се случи така с нещо което е "мое" и много му се кефя и доста се дразня, та съжалявам. Макар да съм сигурен, че не е нарочно. Може само в моя телевизор да ми звучи като Until we say goodbye де... Просто барабаните, бекинга, дори тона на китарата.... Иначе има много яки идеи - примерно 0:30 оnwards, до основния риф... ^Instrumental (rock в повечето случай) китарна балада много начини има да го наречеш Редактирано Юли 1, 2009 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kurt Uvash Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Някакво средно ми е между Сантана и Сатриани. Артикулацията ти се доближава до отривистостта на Санатана, но идеите са сатриански малко или много. Хареса ми доста. Пък и суровият микс я кара да звучи много автентично. С групата ако направите албум като онази песничка, седемдесетарската, ще бъде екстра кеф! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юли 2, 2009 Автор Share Отговорено Юли 2, 2009 Благодаря ви че сте отделили време да слушате и да коментирате. Angelina, ако е по скоро мечтателна отколкото тъжна мелодииката, значи не ме бива да пресъздавам моментни настроения или съм се размечтал нещо Chieftain, разбира се че може да си я свалиш, дори се чувствам поласкан Fenix, много точно засече приликата Аз знам за нея, макар наистина в началото да си мислех че е "моя". Но и след като се сетих го оставих защото като цяло е друга и хармония и мелодия и може да мине като един вид "препратка" ... а и да не мине, едва ли има огромно значение. Kurt Uvash с групата имаме вече 10-ина парчета, но уви свестен запис нямаме.... търсим си сцена , но авторските неща май никак не са на почит във възможните ни за изява клубове... а евъргриини хич не ми се свирят . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 Много добре, много добре! Браво!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts