Angelina Sekulova Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ето, пускам едни работи, за които с Дилян се уговаряхме още от преди да падне ланският сняг. И аз се забавих с пеенето, за което се извинявам на Lord of Darkness. 1. Queensryche, Walk in the Shadows - този микс е по-твърдоляк... и пълен. (Но... нещо при самия запис на пеенето май го "попредъвках" честотно ) 2.Queensryche, Walk - кратък микс Тойзи е... по-меко изпят и е до преди солата, но го пускам, щото е малко по-различен като настроение... Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Ама и ти с къв вокал се заиграваш... но похвално за хъса да правите това парче. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 28, 2009 Автор Отговорено Юни 28, 2009 ^ Заигравайки се, човек се учи... Цитирай
angelvoice Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 (Редактирано) Ето, пускам едни работи, за които с Дилян се уговаряхме още от преди да падне ланският сняг. И аз се забавих с пеенето, за което се извинявам на Lord of Darkness. 1. Queensryche, Walk in the Shadows - този микс е по-твърдоляк... и пълен. (Но... нещо при самия запис на пеенето май го "попредъвках" честотно ) 2.Queensryche, Walk - кратък микс Тойзи е... по-меко изпят и е до преди солата, но го пускам, щото е малко по-различен като настроение... Хайде и аз да се включа, че отдавна не бях! Харесват ми и двата. А аз не се отказвам както винаги... Вторият ми се струва с малко по-различно качество, не че това е чак толкова важно Редактирано Юни 29, 2009 от angelvoice Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 ЛИНК Ем , освен и аз да оставя моето виждане за микса и това ще е Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Ето затова тая работа не се прави вечер на слушалки. Последния микс да не се взима под внимание. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Angelina - много добре, бек вокалите също добре са станали, похвално. Имам обаче забележка. Трябвало е още малко ефекти на вокала да вкарате. Звучи прекалено чисто гласа. След това парчето ще прозвучи страшно! Поздрави! Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Ето за това тая работа не се прави вечер на слушалки. Това колко ми е познато! Ама ти направо си одрязал клавира бе - тия слушалки май добре изчистват шумовете! Мен лично ме кефи от нейните по-"мекия" (2) - има мощ в касата и не е толкова среднисто звученето (тия китари не жулят толкова много в спектъра м/у 2 и 6 kHz), вокала звучи малко сухо най-вече защото е напред. Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) Опирах се малко да маскирам вокала на мекия вариант, но развалих инструментала! Дайте пистиии!!! Редактирано Юли 15, 2009 от Ивелин Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 16, 2009 Автор Отговорено Юли 16, 2009 Ивелине, мерси за доброто намерение! А па дано стане тоя път... Нас със Лорд ъв Даркнес някой ни е урочасал, чини ми се. Досега колкото миксове - толкова фалстартове... Аз си признавам, че толкова "кьорави" препявания на едно и също парче сигурно не съм правила. А и не мога да се справя, да ги изравня тия тракове, та затова ето: Вокали (по-мекия вариант): http://dox.abv.bg/files/dw?a=1b978d02e1 Бектрак на Lord of Darkness - по-кратък, без солата: http://dox.abv.bg/files/dw?a=6f68fc6bec Мога да кача и другата сесия, но е разпиляна на два харда, щото... спираха тока, докато я правих. А сега не съм се окабелила достатъчно. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 16, 2009 Отговорено Юли 16, 2009 охааа , ако бяхте направили "Ай донт биливе ин лове" щяхте да ме размажете каткитайска джапанка хлебарка , , ама и тва ме размаза Цитирай
Recommended Posts