slash 23 Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Искам да ми препоръчате ел. китара+кубе за начинаещ до 300лв. и в кой магазин да си я закупя Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) Ако ти препоръчаме китара и магазин точно както искаш, ще направим някому реклама. Редактирано Юни 23, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Вие пък с тия реклами - това е ФОРУМ, а онова МАГАЗИН. Човек може да ходи до магазина и въпреки това да си е във форума... кажи от къде си, за да ти помогнем. Цитирай
slash 23 Отговорено Юни 23, 2009 Автор Отговорено Юни 23, 2009 от Сандански. За това питам и за магазините защото въобще не познавам София и не съм в крак с тия работи Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 В софия има досра магазини. Динакорд, xxxx(2 магазина), Фактор, Магазинът в Малък ЦУМ, Капъша(JAM), Магазинът на Камертон99, Yamaha Superstore, Още един магазин, мисля на Dynacord и др.... Ако на някой му се пише, нека им напише координатите. Отделно, има тема за музикалните магазини, която можеш да намериш. Цитирай
slash 23 Отговорено Юни 23, 2009 Автор Отговорено Юни 23, 2009 ОК благодаря за магазините. Успях да намеря темата в която са посочени и координатите. Но дотук решихме половината от въпроса- очаквам да ми посочите и китара+кубе за около 350лв. Искам да си дрънкам чисто любителски класически рок парчета(няма да ставам професионалист), а и доколко разбрах от форума готовите пакети не са били добри Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Бюджетът ти ми се вижда малък за да звучиш дори прилично. По-добре следи раздел Купувам-продавам и питай за офертите. Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 ОК благодаря за магазините. Успях да намеря темата в която са посочени и координатите. Но дотук решихме половината от въпроса- очаквам да ми посочите и китара+кубе за около 350лв. Искам да си дрънкам чисто любителски класически рок парчета(няма да ставам професионалист), а и доколко разбрах от форума готовите пакети не са били добри Два варианта - търсиш ДЪЛБОКО в Купувам/Продавам (под дълбоко имам предвид МНОГО дълбоко - аз си намерих китара търсейки ЧАК на 32-та страница) или, ако толкова си любителски настроен - това. Никой не ти гарантира за нищо при него, така, че за тия пари... пиши един request в Купувам. Цитирай
Recommended Posts