wolfgang Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 що да е в грешка колегата, той просто си казва мнението ;-) аз не съм чувал звукът , но не харесвам carved top и затова тази китара е извън сферата на интереса ми. според мен грешно мнение няма. всеки преценява за себе си А ти четеш ли изобщо внимателно кво съм написал или четеш първото изречение и почваш да се гневиш?Като не ти е интересна тая китара редно е да не я коментираш,тая тема явно е за хора,които имат интерес. момко, успокой нервите. гняв? що го показваш? ако не ми беше интересна темата - нямаше да пиша. изказах си мнението и това е. като не ти харесва - недей да го четеш :-))) в събджекта не пише, че се търсят само позитивни изказвания за този инструмент. за всеки влак си има пътници! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) момко, успокой нервите. гняв? що го показваш? ако не ми беше интересна темата - нямаше да пиша. изказах си мнението и това е. като не ти харесва - недей да го четеш :-))) в събджекта не пише, че се търсят само позитивни изказвания за този инструмент. за всеки влак си има пътници! Не съм нервен бе МОМКО,именно за това ти казах да прочетеш предишния ми постинг и ще видш,че съм казал там,че е въпрос на лични предпочитания и нагласа.Но ти не щя ,както и да е.По принцип намирам такива спорове за безпредметни,съжалявам че си ме разбрал погрешно Редактирано Ноември 5, 2005 от Smokejack Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 е, гассссси, сумати приказки за ни6то! Значи, аз пробвах една с нормалните адаптери на Ибанец, пробвах я в Маршал МДК и във Фендер Рок про. Та това казвам, че не знам къде беше проблема и не6то не звукна както трябва, може и да е в усилвателите. Иначе самата китара, вярно, грифът супербърз, аз самия не предполагах, че мога да свиря токлоз бързи не6та , ама не6то бъждяха прагчетата, имайки впредвид, че екшъна беше прилично висок. Не знам, 6те трябва да ида да я пробвам отново с моя усилвател, ама не6то не ми се мъкне. Или просто друга китара от съ6тия модел. Толкоз засега, аре! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Тотален РЕСПЕКТ към тази марка и серия. Много силно се замислям за S2020X, която е с пиезо бридж и е Престиж-на... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Еееееее за мен това са китарите!! Просто тези китарки ме кефят максимално! Евала Цитирай
pampi Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Абе като отворихте дума за флойд и аз да взема да питам Аз имам един SG и в началото флойда качваше и дигаше супер много, а сега може само да сваля и то не като в началото.Аз знам и защо се е получило ама незнам как да го оправя.Та ако някои има идея дали ако продължа да си играя ще стане или как... Цитирай
fluti Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Е кажи поне защо се е получило... или пък отвори нова тема, да не спамим в тая Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Абе като отворихте дума за флойд и аз да взема да питамАз имам един SG и в началото флойда качваше и дигаше супер много, а сега може само да сваля и то не като в началото.Аз знам и защо се е получило ама незнам как да го оправя.Та ако някои има идея дали ако продължа да си играя ще стане или как... SG с Floyd Rose?Я по-добре отвори нова тема,че това ще е първото от рода си,което виждам!И,колеги,моля ви дайте да не викаме на всяка тремоло система Флойд!Тремоло системите на Айбанез са различни,макар и да имат прилики с оригиналните Флойд-ове! Владо П.С. Smokejack,какво точно му е къстъм на твоя Айбанез освен,че адаптерите са сменени с Дънкани?Нещо друго ли му е пипано или? Цитирай
phile Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 а какво ви е мнението за Edge Pro II? ...аз съм с това но не съм го сравнявал с ZR ... ето тук малко close-ups на самото Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Много готина китара!!! Днес си я купих. обаче тези адаптери инф2 и инф1 са пълна боза(има и по-зле де много по-зле от тях -но не ме кефят) ще слагам емг 85! Тремолото просто ме провокира да купя китарата защото е невероятно и няма разстроиване!!!!!!! Китарата е същата като на снимката по горе S470 DXQM. Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 4estito!!! Да си я ползваш здраве! Ето, видя ли, 4е нема смисъл да си трошиш главата за отделни Флйдове на Ибанец. Айде! Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Какво ли не прави една тема във форума !? Цитирай
bulby Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Между другото, това тремоло нали е с D-tuner на 6-та струна ? Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 ми на тази и нема джаджичката... може би се купува отделно Цитирай
bulby Отговорено Ноември 10, 2005 Отговорено Ноември 10, 2005 Ами всъщност не, май само престижните модели имат тази екстра. Иначе е повече от приятно хрумване, защото да пренастройваш китара с флойд роуз си е... :wall: Цитирай
Recommended Posts