Jordan_J Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 ^Между другото и на мен ми се стори много мощен. Не зная на какво се дължи, но беше адски силен като го пробвах! Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 ...лошо няма да е мощен...мога да отворя фирма "кърти,чисти,извозва" ползвайки за първото ГАРЛАНД-а...както вече имах шанса да споделя само чакам някой съсед да спретне чалга купон... ...лошо му се пише... Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Ами тогава да те питам защо са ти 2 (от любознателност, не да заяждам) Не може ли да се ползва общ loop и да си направиш 1 G-Major с различни банки, а с неговото реле да превключваш 2та канала на ампа чрез някакъв миди контролер (да речем миди-пчелата на N-Audio). Мисля че ме разбра, да не задълбавам с обяснения. Просто така пестиш 1 G-Major, а другия може да ми го подариш? Иначе поздравления, работата е про отвсякъде. ...между другото днес навързах нещата по такъв начин че цялата система се сведе до ГАРЛАНД + 1 брой ДЖИ МЕЙДЖЕР и малко кабели...включително мога да управлявам каналите на усилвателя от проесора...така че ако реша без допълнителни устройства може да мина на схемата ГАРЛАНД + ПРОЕСОР + МИДИКОНТРОЛЕР...и да превключвам два канала + много ефекти... Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 ...вчера на концерта на Structure of mind & Cupola в the Box се проведоха първите полеви тестове на рак системата...мисля че усилвателя се представи отлично...освен него имаше и още един Гарланд...и сега очаквам колегите да споделят бяха ли доволни от Гарландчето... Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 ^ Ники, невероятно добра комбинация е това ! И новия Гарланд с G-major-ите, и стария Гарланд... Трепач са ! Имат един-единствен недостатък - хич не е лек тежкия звук ! Според мен трябва да се продава комплект с двама мангали-хамали ! Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 ...Ха...ама това ти ли си скрит под този ник...аз си мисля че и комшията Митьо Крика може да свърши работа...китарягите нищичко не обаждат по темата... Цитирай
Recommended Posts