Jump to content
Българският форум за музиканти

Как я оценявате  

19 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Прекалено еднообразно е за инструментал и звучи като мелодия за поп песничка !!!!

нещо си забравил жиците ми се струва? :pray::pray:

ама иначе за идеята (каквато и да е тя) става

Редактирано от Jolene
Отговорено
Прекалено еднообразно е за инструментал и звучи като мелодия за поп песничка !!!!

нещо си забравил жиците ми се струва? :pray::pray:

ама иначе аз идеята става

По принип това е записвано изцяло на VST инструменти и за това нема жици ...

Иначе ако някой иска , ще му кажа нотите и да запише някой китарка :pray:

Отговорено (Редактирано)

гласувах за 4 защото ми идва малко доста монотонно цялото, може би като сложиш и китарите няма да звучи така

иначе евалати правим за записа, барабанчета, клавири, бас - сичко е на ниво :pray::pray::pray:

Редактирано от Alexi_Laiho
Отговорено
гласувах за 4 защото ми идва малко доста монотонно цялото, може би като сложиш и китарите няма да звучи така

иначе евалати правим за записа, барабанчета клавири бас сичко е на ниво :pray::pray::pray:

Отговорено

Баса ще го запиша живо - дайте няколко дена ...

Ама китарата ... Чудя се в/у тази песен каква китара да запиша . Аз съм оставил там едно място за едно соло , дет ми се върти в главата , ама ще видим . Всичко с времето си ...

Отговорено

Някакъв вокал няма ли да има?

Иначе сложи някакви китари и тогава го пусни.

Слушам го с някакви много скапани слушалки в клуб, но ми се струва че има много слаба динамика микса.

Ако искаш да спечелиш някакъв конкурс, или каквото и да е там, мисля, че трябва да покажеш готов, добре миксиран и мастериран продукт. Изобщо ключовата дума е ПРОДУКТ.

Отговорено
Някакъв вокал няма ли да има?

Иначе сложи някакви китари и тогава го пусни.

Слушам го с някакви много скапани слушалки в клуб, но ми се струва че има много слаба динамика микса.

Ако искаш да спечелиш някакъв конкурс, или каквото и да е там, мисля, че трябва да покажеш готов, добре миксиран и мастериран продукт. Изобщо ключовата дума е ПРОДУКТ.

Изобщо пък не съм си помислял с това "нещо" да ходя на конкурс ...

Иначе ако някой ми измисли текст , да го постне , ще черпя :pray: .

Отговорено

И аз чакам някакви китари да чуя.. Парчето не е лошо, но на мен ми прилича повече на backing track отколкото на готова песен.

Отговорено
И аз чакам някакви китари да чуя.. Парчето не е лошо, но на мен ми прилича повече на backing track отколкото на готова песен.

Нали искахте китари ?!? Наааа !!!

Клик !!!