tupoto kopele Отговорено Април 14, 2006 Автор Отговорено Април 14, 2006 Много интересна и компетентна информация , поне за мен . Аз досега не съм членувал във форуми шото бях скептичен , но това е готин начин да си изградим свое drum society в татковината , където инструмрнта няма никви традиции , въпреки и online . Благодаря Цитирай
tokijica Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) така и не разбрах кои кожи са по добри ремо или еванс или няма по добри??? Редактирано Декември 14, 2006 от tokijica Цитирай
FONTARA Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Remo=Evans,това е моето мнение! Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Според мен,Ремо са по-предпо4итани от хората,зашото ги има на пазара от по-дълго време и са успяли пове4е да се наложат.Но и Еванс са добри.Ползвал съм и 2те марки и не мога да определя коя е по-добра.Мисля,4е донякъде са равни. Цитирай
Katsko Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 така и не разбрах кои кожи са по добри ремо или еванс или няма по добри??? има Aquarian Цитирай
FONTARA Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Е,имах Aquarian clear да ти кажа оригиналните ми на ямахата зву4аха много по добре! Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) АТТАCK Drum Heads.Е те това са кожи!!! www.attackdrumheads.com Редактирано Декември 24, 2006 от drummer_93 Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Точно за тези кожи исках да попитам,дали някои е свирил на такива,за да сподели някакво мнение,информация и евентуална препоръка,защото друго освен Remo,Evans и "прословутите"Konrad не съм се докосвал Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) До такива кожи не съм се докосвал,но из нета има много положителни мнения.Тери Бозио използва такива.В Мюзишънс Френд гледах някакъв много готин сет кожи Атак,Т.Бозио Сигни4ър,който се състои от:14" коутед снеър,12",13",16" клиър томове и 22"No Overtone каса. В сета има и инструкционно видео на Бозио с разяснение за настройването на кожите. Ето и линк: http://www.musiciansfriend.com/product/Att...Pack?sku=443605 Цената също е много добра Мисля,4е ги няма на пазара у нас Ако някой ги е виждал из БГ да сподели цената и магазина. Редактирано Декември 24, 2006 от drummer_93 Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 може ли някои да ми даде малко инфо от каде мога да си зема този модел кожи DW COATED CLEAM.значи да си презная много съм доволен от тях.донесаха ми ги от Щатите/ USA/ един приятел но тои вече не излиза навунка из чужбина.а много изкам да имам още едни такива кожи.мисля че това е модела защото само тава пише на тях.някои ако ми каже ще съм мо много благодарен и като идва към Пловдив да се обади ще има стабилна почепра.знам че може би не е мястото тук да го пиша но....мисля че тук е наи добре.ако греше нека да ми се премести питането каде мислите че му е мястото.благодаря Цитирай
Katsko Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 аз съм барал един Атак и беше гаден Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Недей така бате,тъкмо се навих да минавам на Attack ,oще повече че един от любимите ми барабанисти(Mike Terrana)свири с тази марка a пък ти така да ме стреснеш Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Пичове може и да съм старомоден , но аз се доверявам на класиката в кожите- REMO и EVANS и досега никога не съм бил излъган и разочарован ! Според мен нищо ново не може да се измисли след тия две марки ! Всичко друго е просто имитация ! (не казвам че новите марки са лоши!). Цитирай
Recommended Posts