tupoto kopele Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 Ами зора е Shure Betta 52 и озвучители, на които като им кажеш дай аз да си сложа микрофона щото ще ми скъсаш кожата те отговарят с думите...е па аз дан'съм вчерашен Цитирай
bonzo Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Ами зора е Shure Betta 52 и озвучители, на които като им кажеш дай аз да си сложа микрофона щото ще ми скъсаш кожата те отговарят с думите...е па аз дан'съм вчерашен Аз по същата причина още нямам дупка на касата(тя така си звучи добре де) и принуждавам узвучителите да я озвучават отвън.Един беше много настоятелен и трябваше да си махам предната кожа,за да сложи майка вътре.Малко ми се счупиха ръцете от отвиване и навиване обаче касата свучеша трепач(тя и без това си звучи добре ) Цитирай
Katsko Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 (Редактирано) да няма дупка на предната кожа не е чак толкова голямо изключение,а озввучителя трябва да се опита да се нагоди към музиканта и чак ако по някви причини(обективни или субективни) не може,тогава да поставя условиятоя пич е имал проблеми със акустиката на сцената,вида на микрофона(ма силно се съмнява да е било това)или знанията за озвучаване на каса,това е Редактирано Януари 15, 2006 от Katsko Цитирай
bonzo Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) Всъщност аз дадох идеята да вкараме микрофона в касата ,а той беше доста узадачен.чудеше се от къде ще мине кабела и за малко да му измъкна 5лв чрез бас,защото той беше твърдо убеден,че кабела няма да мине през дупката на касата Уви не успях да взема 5-те лв,ама саунда беше трепач .пробвай някой път ако не те мързи. Редактирано Януари 16, 2006 от bonzo Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Да бе не е проблем да няма дупка....проблема е че лично на мен не ми е удобно да свиря без дупка Цитирай
Katsko Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 ми номера е че като няма резонансна,нема особено много ниски също когато дупката е по средата,ниските пак са по-малко отколкото ако е по-настрани,понеже в средата на резонансната резонират най-много ниски и като я срежеш там,"пускаш" най-много от тях да си заминат.това в случай че някой го интересува де,а като НЯМА въобще дупка има най-много ниски в касата,ма трудно се докарват високи и метълско "плякане". за мен лично варианта с малка дупка но не в средата е перфектен,мойте каси са метъл но все пак искам и некъв low-end който не се постига като махнеш резонансната изобщо,става съвсем яко метъл прогресарщина,което не ми е по вкуса. Цитирай
fake Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Не бе Галя :stop: става дума не за предната кожа....иначе аз моята предна я скъсах още на първия месец, а потребителят Fake известен в някои среди с неговата каръщина в много отношения успя да я скъса на първата седница още хаха да е жив здрав, че е много забавен Ей глааа(fake) да не се обидиш ся ей момче,ше те осъдя за клевета и за подронване на авторитета и репуртацията ми!!!!! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 ми номера е че като няма резонансна,нема особено много ниски също когато дупката е по средата,ниските пак са по-малко отколкото ако е по-настрани,понеже в средата на резонансната резонират най-много ниски и като я срежеш там,"пускаш" най-много от тях да си заминат.това в случай че някой го интересува де,а като НЯМА въобще дупка има най-много ниски в касата,ма трудно се докарват високи и метълско "плякане". за мен лично варианта с малка дупка но не в средата е перфектен,мойте каси са метъл но все пак искам и некъв low-end който не се постига като махнеш резонансната изобщо,става съвсем яко метъл прогресарщина,което не ми е по вкуса. това беше полезно ама аз имах предвид, че без дупка въздухът излиза доста по-малко от касата и се свири доста по-трудно..поне за мен е по-трудно Цитирай
bonzo Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 И на мен ми беше скумфузно в началото,ама сега ми е все едно(демек Бързо се свиква) Цитирай
NoSeNs Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Поклон пред всички барабанисти тук Ще вземете да ме откажете да ставам барабанист бре хора Аз си мислех, че не е чак толкова сложно, а то се оказа, че трябва да имам више в областа Цитирай
Katsko Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 ВИСШЕ нема и да вземеш с тоя правопис,бате,алооо,правописаааааа...... Цитирай
bonzo Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Искам да кажа само,че рекламната бойна кожа за каса на Ямаха е на много добро ниво и спокойно човек може да си свири и записва с нея,стига да не я скъса от бой както някои вече са направили И ако някой реши да си я изхвърля може да ми я подари(срещу един комплект ПроМарк). Цитирай
bojo Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Много интересна и компетентна информация , поне за мен . Аз досега не съм членувал във форуми шото бях скептичен , но това е готин начин да си изградим свое drum society в татковината , където инструмрнта няма никви традиции , въпреки и online . Цитирай
Katsko Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 ха дано,че тука истинските драмери са доста по-малко от теоретиците Цитирай
Recommended Posts