AXE Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 http://souldestroyer.hit.bg/insurrection.gp4ами ето го гп файла нищо, ентусиастите да се включват, нищо непречи ако се служат хубави тъпани да го презапиша и да се опитам да го направя ритмично Има една скромна версийка в джи-мейла Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 (Редактирано) ауу тъпаните са станали доста по-добре от моите, мерси Акс и баса също много ми допадна само малко трябва да се поизтегли назад, ши земем да го направим това цялото кат хората, само да остане време.... благодаря на всички за отзивите! Редактирано Ноември 4, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
jFog Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 много е хищно т;ва идеално е за нещо като интро, и без барабани да е пак ще е ок. и после то я ясно някой джангърелка Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 5, 2005 Автор Отговорено Ноември 5, 2005 много е хищно т;ва идеално е за нещо като интро, и без барабани да е пак ще е ок. и после то я ясно някой джангърелка благодаря! Цитирай
maringtr Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) Най-простата добавка от барабани, която направих за 2 минути точно... Сега излизам, довечера мога да спретна и по-сложни фигури, ако тези не те кефят... http://dark-gtr.hit.bg/insurrection.gp4 ЕДИТ: Опа не видях, че има втора страница и че AXE е направил своя версия... Сори Редактирано Ноември 5, 2005 от dark Цитирай
Niilo Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) И аз сложих една версия на ударните в gmail, че неритмични ми се виждаха нещо Редактирано Ноември 5, 2005 от Niilo Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 5, 2005 Автор Отговорено Ноември 5, 2005 ааа благодаря ви много, страхотни барабанчета сте разписали, такива аз посмъртно не бих направил! като ми остане време ще я доразработя и ще ползвам тъпанчетата от хората смилили се над бедния некъдърник само дано не ме осъдите за авторските права още веднъж - БЛАГОДАРЯ! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 ааа благодаря ви много, страхотни барабанчета сте разписали, такива аз посмъртно не бих направил!като ми остане време ще я доразработя и ще ползвам тъпанчетата от хората смилили се над бедния некъдърник само дано не ме осъдите за авторските права още веднъж - БЛАГОДАРЯ! Само като решиш да действаш са обади да дзвънна едно басче (ако не искаш да оставя удоволствието на теб ) Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 5, 2005 Автор Отговорено Ноември 5, 2005 Само като решиш да действаш са обади да дзвънна едно басче (ако не искаш да оставя удоволствието на теб ) е ама разбира се, имам те в предвид, мн ми допадна баса само малко трябва да се доизкусури и като се запише наново ще стане муцка, ама като остане време че ся мн гърч из университета Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Само като решиш да действаш са обади да дзвънна едно басче (ако не искаш да оставя удоволствието на теб ) е ама разбира се, имам те в предвид, мн ми допадна баса само малко трябва да се доизкусури и като се запише наново ще стане муцка, ама като остане време че ся мн гърч из университета Ясно ... Ана да не ма забрайш , ей :killyou: :killyou: Виж ся , щот аз немам с кой друг да се занимавам (разбириш ли , аз съм в училищната група и няй-якото е , че аз съм нещо като преподавател на другите , демек , уча ги да свирят) и затова се радвам , когато мога да правя музика (уточнявам - МУЗИКА) с някого ... Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 5, 2005 Автор Отговорено Ноември 5, 2005 няма бе спокойно, радвам се че представлявам интерес за теб(въх тва как свучи ) Цитирай
Recommended Posts