eriu Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Та проблема ми е че ми избуши китарката .. Както си свирим с групата, оп изведнъж спря да свири и колоната започна да бучи. Китарката е Telecaster на Squier, преди около година съм я взел, втора ръка. Въпроса ми е какъв е проблема според вас? Мога ли да го оправя сам или трябва да потърся помощ от специалист? Колко горе долу ще струва ремонта и заслужава ли си да я оправям изобщо, или да си взема нова направо? Очаквам вашите съвети. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Почвай една по една да отстраняваш джаджите във веригата, докато разбереш от какво е. Да не е от камионче, кабел или АМР. Ако е от самата китара (както си писал), махай болчетата, отваряй вътре и почвай да гледаш и мериш с мултицета. Виж и на всички пикапи ли е едно и също... Цитирай
BonVi Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Тва май си проблем на повечето телестар, моят на времето правеше така, и се ядосах... След няколко седмици смених пикъпите и жака на кабела... и се оправи дали е било от това нямам идея Цитирай
SviStyle Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 ^Силно се съмнявам в това твърдение. А към питащия, пробвай китарката в друг амп с работещ кабел. Цитирай
spineless Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 (Редактирано) Имах подобен проблем с баса и след големи разглобявания се оказа в кабела Редактирано Юли 9, 2009 от spineless Цитирай
noflip Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 (Редактирано) или чисто и просто ти се е разкачила спойката с масата която обиковено е от долната страна на волюм-а (или някъде другаде по веригата но мисля че е масата). пробвай все пак друг амп и други камиончета преди да развъртиш поялника. или кабела. Редактирано Юли 10, 2009 от noflip Цитирай
Recommended Posts