ludmata Публикувано Юни 17, 2009 Публикувано Юни 17, 2009 Здравейте, понже имам желание да се понауча да барабаня поне малко от малко и нямам един лев за барабани (то па все едно за друго имам), попрочетох тук, там и гледам, че за началото ще ми трябва нещо със свестен отскок и понеже имам една хилка за тенис реших, че ще мога да я ползвам и утре ще отида да си взема едни палки... Кажете честно, че върши ли работа? Цитирай
Katsko Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Като за начало, да. Ако е от онези с гадната твърда гума, няма да ти е много гот на ръцете, ако е нормална - съвсем приличен практис пад. Цитирай
ludmata Отговорено Юни 17, 2009 Автор Отговорено Юни 17, 2009 Абе евтина хилка е и за тенис не става... много голям отскок на топчето дава, то не че и аз мога да го играя това... Цитирай
geni2x Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Аз слагах хилката върху малка възглавничка - хем да обира вибрациите, хем да не е много шумно. Поздрави Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Aз опитах няколко евтини алтернативи и да ти кажа не е като да не става. Колкото по-истинско, толкова по-добре, разбира се! Купих си и практис пад - още по-добре. Купих си соло барабанче - хептен добре. Само дето там много аларма и за трениране в къщи не става... В тоя ред на мисли според мен Katsko е прав - за начало става! П.П. Аз вече 8 месеца дръмясвам, даже си купих цял сет, че и ъпгрейди замислям. Така че все някой китарджия може да се задържи... Цитирай
evans Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 А защо не си купиш за 50лв практис пад от някой музикален магазин.Аз преди няколко месеца си купих и съм страшно доволен,има много добър отскок и е общо взето почти джобен размер,можеш на всякъде да го мъкнеш.Спомням си,че едно използвах хилка,ама тогава имаше само два магазина за музикални инструменти и за такова нещо се правеше поръчка,абе мизерия.Сега вече всичко има,даже европейските сайтове и пред вратата ще ти го доставят,а ти се връща в първи клас с тия изобретения Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 На Стагг има даже за 30 лева и хич не е гаден! Цитирай
ludmata Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 Ами трябваше ми за няколко дена, докато успея да отмъкна едното барабанче на нашия барабанист... Сега си маа на него и мир на съседите... Само мятам една блуза отгоре да ми надува главата, явно трябва да си купя заглушител, гледам 10 ойро струва в томана.... Цитирай
Recommended Posts